jms_uk Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 @kojot: ostao ti forum na egipatskom vremenu :DJe li gledao neko Ringer? Je li cemu?
gervasius twinkleminkleson Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Super epizoda Castlea juce. Konacno da se malo maknu od citavog zapleta oko mamma Becket. Ovakve epizode u kojima Castle [a bobami i Kate i ostali] pokazuju svoju nerdy stranu su mi ubjedljivo najbolje i najduhovitije. Jedino sto je cerka pocela da smara, inace mi je bila rjetko simpatican primjerak djeteta glavnog lika u seriji
Tihajeza Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 I vise nego simpaticno.Sjajna serija,totalno opustena.Za sad su izasle prve dve epizode sedme sezone.ne, sinoć sam odgledala i treću. pojavila se na netu u utorak ujutru, par sati posle premijere u usa.
Weenie Pooh Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Na B92 najavljuju Wire kao "Doušnici" :blink:Je li to tamo neko gledao? Kakvi doušnici, i od kad je "wire" žargonski izraz za doušnike?
Arkadija Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 To je neka pametnjaković, nabrzaka pregledao jednu epizodu prve sezone, i slučajno naleteo na Bablsove ispovesti, pa je zaključio da serija vrvi od doušnika.
Feindouno Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Komentarisali smo vec na B92 topicu tu idiotariju.Cisto sumnjam da bih gledao nesto sto se zove dousnici i ima onako glupavu najavu i jos gluplji termin.
Killiana Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 ja samo da pitam da li sam dobro shvatila terra novu... posto sam bila ubedjena kad sam gledala trailer da oni zapravo idu na drugu planetu... a sad kad sam odgledala pilot, vratili su se kroz vreme...sta ce da bude kad meteor pogodi zemlju? [izvin'te ako je glupo, al nesto sam se ceskala po glavi gledajuci]
kud_genijalci Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Na B92 najavljuju Wire kao "Doušnici" :blink:Je li to tamo neko gledao? Kakvi doušnici, i od kad je "wire" žargonski izraz za doušnike? Ovo je Srbija.Mogući naslovi su bili"Ozna sve dozna""Tasteri""Prijavi komšiju.""SB zatvara krug"
*edited by mod Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ja samo da pitam da li sam dobro shvatila terra novu... posto sam bila ubedjena kad sam gledala trailer da oni zapravo idu na drugu planetu... a sad kad sam odgledala pilot, vratili su se kroz vreme...sta ce da bude kad meteor pogodi zemlju? [izvin'te ako je glupo, al nesto sam se ceskala po glavi gledajuci]Ja sam odgledao samo trailer i to dosta davno ali ti je pitanje skroz na mestu. Doduse kontam da su mislili da ce to ionako da se desi za par miliona godina pa ih nije bilo briga za meteor.
Arkadija Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ja samo da pitam da li sam dobro shvatila terra novu... posto sam bila ubedjena kad sam gledala trailer da oni zapravo idu na drugu planetu... a sad kad sam odgledala pilot, vratili su se kroz vreme...sta ce da bude kad meteor pogodi zemlju? [izvin'te ako je glupo, al nesto sam se ceskala po glavi gledajuci]U jednom milisekundu, kažu da je to,zapravo, drugi vremenski tok. Ali nikakvo objašnjenj ne daju o detaljima.
Weenie Pooh Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ovo je Srbija.Mogući naslovi su bili"Ozna sve dozna""Tasteri""Prijavi komšiju.""SB zatvara krug"Što je najbolje, na početku epizode regularno stoji "Prisluškivanje". Samo su za tu najavu spremili ekstraspecijalan prevod "Doušnici" da bi ljudima, ovaj, pojasnili o čemu se tu radi jer mrmljmrmlj.
morgana Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 mislim da je prevod wire-a isti kao na tv atlasu, gdje je samo prvih par epizoda islo pod imenom 'dousnici' da bi se brzo odustalo od tog protivprirodnog rjesenja i vratilo smislu, tj imenu 'zica'
Calavera Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Jedna od najboljih Parks & Rec epizoda juce, sve je bilo suvo zlato. :Hail:Suburgatory deluje simpaticno, ali ta prica (junak se iz grada preseli u 'burbse, prvo ih mrzi a onda skapira da to ipak nije tako lose) je ispricana vec sto puta. Gledacu jos nekoliko epizoda zbog Jane Levy.
deeps Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 U jednom milisekundu, kažu da je to,zapravo, drugi vremenski tok. Ali nikakvo objašnjenj ne daju o detaljima.Pa dali su objašnjenje. Starija ćerka kaže ispred onog spomenika da je to ustvari sonda koja je poslata kad su otkrili vremensku pukotinu. Nisu znali koliko daleko unazad ide ta vremenska pukotina pa su poslali sondu nadajući se da će je naći u sadašnjosti i tako odrediti koliko se ide unazad. Kako je nisu našli u sadašnjosti zaključili su da pukotina vodi u drugi vremenski tok.
Recommended Posts