gervasius twinkleminkleson Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 zar nije to u nedelju? odnosno, za nas sa jeftinijim ulaznicama u ponedeljak ujutro?
Arkadija Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 pocela treca sezona dobre zene.To jenulta epizoda u kojoj glumci i autori pričaju o prve dve sezone. Serija počinje u nedelju 25.09.
darling Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 da,da, izvinite, zeznula sam, najavila pre nego sto sma pogledla sta mi se zapravo skinulo. a nije da mi nije bilo cudno sto ima samo 170 mega
Moća Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Meni super high class advokati i opasne igre. Ni nalik klasicnim advokatskim serijama i Glen Klouz je maestralna da se smrznes.Sent from my cigla using Tapatalk
pp34 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 filipe nasao sam perfektnu seriju za tebe. burn notice meets james bond vs guy ritchie feat. steven seagalPerson Of Interestlik je otmen™ kao bond, bije kao stiven, a radio je za cia. mastermind je michael emerson (ne znam sta mu je trebalo ovo) koji je izmislio masinu™ koja sakupljajuci audio podatke sa cctv kamera po gradu i pismene podatke iz imejlova gradjana USofA, pravi listu potencijalnih opasnosti po sigurnost zemlje !
Alphons Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 na webizodu @ 8-walker : sad sam krenuo da tražim Person of Interest, ali si me pokolebao. Naseo sam na najavu koju sam video sinoć čekajući ncaa
jms_uk Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 PoI - onako, moze da se gleda ako nema nista drugo, ali ne obecava za redovno pracenje...
gervasius twinkleminkleson Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Meni je, kao sto vec rekoh, PoI prilicno bezveze. Caviezel je uzasno dosadan i stalno mumla, jedva ga cujem kad prica. Bezbroj kadrova ulicnih kamera :yawn2:Jedino vrijedno u seriji je Benri, ali ako nastave kao u prvoj epizodi, sumnjam da cu dalje gledati.
morgana Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 izisla je 1. epizoda medmenolike serije pan am. bolje bi joj bilo da ista valja, nedostaje mi med men.
nemoderisani Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Krenule prve epizode novih sezona Family Guy, American Dad!, Cleveland Show i Simpsonovih (23. sezona )
korindjar Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 jebote, seth ima 3 iste serije, koje su sve postale ili su popriličan raspad. koliko je fox glup?
Calavera Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Pan Am deluje solidno, pogotovo ovaj deo sa spijunima. Videcemo kako ce se dalje razvijati.
gervasius twinkleminkleson Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 The Good Wife startovala onako. Nije losa epizoda bila, ali nije bash ni sjajna, neke stvari mi se cine potpuno nepotrebne i usiljene Alicia i Will koji glume lose odnose u firmi. Blah. I Willov razgovor sa Kalindom na kraju. I cercin tutor je dosadna i suvisna i usiljeno weird. Al dobro, opet je bez sumnje jedna od serija kojoj se najvise radujem od svih koje pocinju ili se nastavljaju ove jeseni
Recommended Posts