scab Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 drago mi je sto je Downton Abbey odneo toliko nagrada. btw. sinoc krenula druga sezona...
gervasius twinkleminkleson Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 super i za Dinklagea, mada mislim da je Walton Goggins vise zasluzio nagradu. no dobro, morao je i Game Of Thrones nesto da dobije. Cudi me da Boardwalk Empire nije dobio vise nagrada, s obzirom da je HBO serija...
Calavera Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 (edited) Za Gogginsa ni ja ne bih imao nista protiv, ali ovako mi se najvise svidja - po 1 Emi za Justified i GoT. :) Jos da je Parks & Recreation uspeo da iznenadi negde... eh...BE je pokupio one nagrade za tehnicka dostignuca nekoliko dana ranije, dosta od njih. :DNego, za one koji ne zalaze u The Wire temu, veceras pocinje da se prikazuje na HRT2 u 23. Isti kanal, nesto pre 1 = pretposlednja epizoda Arrested Developmenta. Edited September 19, 2011 by Calavera
Killiana Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 a sto mi je drago sto sam pocela da gledam sons of anarchy.jos vise sto sam nabila tri sezone cele.i muzika u seriji rula.
Feindouno Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 @ Calavera, jel dobra ta epizoda AD ili da cekam posljednju da bih se nasmijao? :P HRT-u za Wire. Posto je serija u Americi davno zavrsena nadam se da ce pustiti sve odjednom a ne kao Fringe sezonu godisnje da ljudi potpuno zaborave o cemu se radi(lo)
gervasius twinkleminkleson Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 hrt je valjda otkupio sve sezone wire-a.inace ide od ponedeljka do cetvrtka oko 23:00 [iz nekog razloga, ne ide petkom]
Calavera Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 (edited) @ Calavera, jel dobra ta epizoda AD ili da cekam posljednju da bih se nasmijao? :P HRT-u za Wire. Posto je serija u Americi davno zavrsena nadam se da ce pustiti sve odjednom a ne kao Fringe sezonu godisnje da ljudi potpuno zaborave o cemu se radi(lo)Jeste, ali opet... ako nisi gledao od pocetka... :(:D Edited September 19, 2011 by Calavera
Feindouno Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 hrt je valjda otkupio sve sezone wire-a.inace ide od ponedeljka do cetvrtka oko 23:00 [iz nekog razloga, ne ide petkom]Sve serije kod njih idu pon-cet, oduvijek. Petak je rezervisan za izbor za miss gorskokotarske zupanije, koncert Vinka Coce i sl.Valjalo bi nabaviti njihove pr(ij)evode posto vjerujem da su najkvalitetniji.
eye of the beholder Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Vredi li gledati dva i po muskarca?Vidim da se vrti na b92, ukacim i par dobrih fora ali nesto mi "odbojno"za kraj 2,5 muskarca = 125 miliona
Mauci Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Kad je vec spomenut 2.5 muskarca... Pogledajte "Roast of Charlie Sheen", ima da se kupi na svim poznatim prodajnim mestima.
El Guapo Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Po meni ne, kao ni Fox Life u poslednje vremeAli Mekbil, Da,draga, Dzoi
hattori Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 pogledo danas prvu epizodu boardwalk empirea.pizdarija. :Hail:
Roger Sanchez Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Sve serije kod njih idu pon-cet, oduvijek. Petak je rezervisan za izbor za miss gorskokotarske zupanije, koncert Vinka Coce i sl.Valjalo bi nabaviti njihove pr(ij)evode posto vjerujem da su najkvalitetniji.Nije oduvijek, nekad je bilo i normalno. Još tu i tamo poneku novu seriju ne spale u tri tjedna tim bjesomučnim rasporedom.
Recommended Posts