Arkadija Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 avaj, kako hodate po tankoj ivici zileta, mladici.sreca vasa da mi stripovi zaokupljaju paznju.Ipak bi mogao da obratiš pažnju, ovde se spominju Srećni ljudi u smislu boljeg kvaliteta od Losta <_<
Mil@n Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 prava poslastica je gledati klensija brauna, odlično je odglumio brata dzastinaJedini nadrosečni glumački performans do sada, ja sam na drugoj druge sezone. Dobar mi je i Stampy, eventualno Jonesy.
gervasius twinkleminkleson Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 gluma u carnivale je odlicna, kao i sama serija, a clancy brown pogotovo rastura.
deeps Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Odgledao The Pillars of the Earth. Sasvim zadovoljan sto sam odgledao. Neke situacije i likovi su onako malo kliseriziani, ali u svakom slucaju za mene odlicna serija.
ToniAdams Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 gluma u carnivale je odlicna, kao i sama serija, a clancy brown pogotovo rastura.+100000svi su doslovce na visini zadatka. kepec pogotovo, fantastican je.
kud_genijalci Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 (edited) Closer, ili u prevodu na HRT-u "Završni udarac", s Kirom Sedžvik. Dođe mi da izvlačim dalekosežne anropo-ociološke zaključke na osnovu te serije.Gotovo da nema preokreta ("tvistova"), kao u prvim sezonama Reda & zakona, onaj koji je nameračen na početku ima da bude krivac i gotovo.Apsolutno crno-bela podela na dobre i loše momke (i devojke).Serija ide uz dlaku savremenoj amerikanskoj paranoji i hiperegulaciji; jedina devijacija koja se toleriše jeste policajac koji pravedno mlati da bi iznudio priznanje od pedofila.Sedžvikova je užas u svojoj savršenosti, a njen muž je nekad bio alkoholičar i bio prihapšen dva puta zbog vožnje "pod uticajem", i to je zamalo uništilo njihov brak, koji zapravo i ne postoji, jer žena gine na poslu.To je serija koja život u Americi prikazuje kao građanski rat, u kojem ima mesta samo za policiju i novinare, ostali su mleveno meso.Interesantan je kasting:: onaj glumac koji je igrao glavnog negativca u seriji Krajm Stori - Denison - onaj koga je jurio čuveni poručnik Torelo (to jest Denis Farina), e taj ovde igra treće smetalo Kire Sedžvik. Edited July 29, 2011 by kud_genijalci
Frank Pembleton Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 E a onaj iz policijske akademije Mada mene ume da zabavi ta serija....
Calavera Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Mene je ona uzasno nervirala sa tim "zabole-me-za-sve" shtickom, ali sam se kasnije malo zagrejao. Ron je naravno legenda. :D
nemoderisani Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 (edited) Ja sam se, bas zbog tog zabole me stava odmah zagrejao i to najgore do sad, jos od barely legal Jessice Biel u 7th heaven koja je isla na BK. Samo ta slika nije nesto btw krenuo sa The Wire, i pored ogromnih ocekivanja dobio sam vise nego sto sam ocekivao. Edited July 30, 2011 by nemoderisani
kud_genijalci Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 (edited) Za onog s brcima sam pomislio da je Majkl Dažfer Foks.Pre desatak godina se kod nas prikazivala (sa zakašnjenjem) jedna serija Picket fences, prevedeno kao drvene ograde, a mogli su i "taraba".To je lajt varijanta Tvin Piksa, zapravo super-lajt, Tom Skerit glumi šerifa s nadrkanom ženom Kejti Bejker, i ima mnogo likova: seksi policajka (Lorin Holi), mnogo slatka, njen momak, pa matori sudija (Rej Voslton), pa onaj Fyvush Finkel, izlapeli advokat s leptir mašnom, a ulogu života je imao Keli Konel kao patolog Karter Pajk, jedan štreber i latentni gej tip. Patolog da poželiš da upišeš medicinu."Sin" bračnog para Tom Skerit-Kejti Bejler bio je dete-glumac, Adam Vajli, odvratan kao Vojnov. Samo mršaviji, ali je kvario dojam čitave serije. Edited July 30, 2011 by kud_genijalci
kud_genijalci Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 E a onaj iz policijske akademije Mada mene ume da zabavi ta serija....Gle, sve vreme mi je poznat i do sada nisam ukapirao odakle!
Arkadija Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Što se tiče The Wire, došla sam do pred kraj druge sezone, mnogo sam očekivala i mnogo sam dobila. Stvarno, sjajna serija. Za sada, najomiljeniji lik mi je Omar , a cela ekipa je fantastična.
*edited by mod Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Tu sam na pola trece sezone Wire-a.Prva je prava navlaka koja vozi sve vreme dok je druga nesto sporija ali su zadnje 3 epizode druge sezone jebeno remek delo. Cekam da zavrsim trecu pa da dam sud i o njoj.
Recommended Posts