Weenie Pooh Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 1 j-e-b-e-n-o dobra serija...Najzad stigoh da završim treću sezonu, S03E10 (onu sa muvom) sam odgledao pre jedno godinu dana, a preostale tri tek evo sad, sve za redom. 1 etalon za serialized thriller :Hail:Nadam se samo da uskore privode sve kraju, dok još nisu uspeli da pretvore gold into shit.
ToniAdams Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Najzad stigoh da završim treću sezonu, S03E10 (onu sa muvom) sam odgledao pre jedno godinu dana, a preostale tri tek evo sad, sve za redom. 1 etalon za serialized thriller :Hail:Nadam se samo da uskore privode sve kraju, dok još nisu uspeli da pretvore gold into shit.jebemu dupe, ja poceo da je gledam slucajno na telki, recimo od pola 3. sezone pa do kraja iste, i bila mi odlicna. onda probo otpocetka, pa mi nikako nije islo. moracu da se nateram, secam se da je slicno bilo i sa vajerom, a sad bi se doslovce ubio da sam je propustio. cesto to bude. stavise, jedine 2 serije koje su me oma kupile su lost (nazalost) i karneval.
Weenie Pooh Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Pa kad si sve sebi spoilovao unapred, šta očekuješ? Neke serije možeš tako zguza da gledaš (ja sam tako npr. Housea) ali neke baš i ne možeš.
Milosh76 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 (edited) Najzad stigoh da završim treću sezonu, S03E10 (onu sa muvom) sam odgledao pre jedno godinu dana, a preostale tri tek evo sad, sve za redom. epizoda sa muvom je genijalna, iako nema nikakve direktne veze sa radnjom. Torrent je vec izasao, ko ce docekati popodne?! Edited July 18, 2011 by Milosh76
Mil@n Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Zbog izvesnih problema sa downloadom, ipak je Carnivale za zelenim stolom dospeo do projekcija, hvala svima koji su participirali u 1 puullluu. :)Za sada totalno obećavajuće.
ToniAdams Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 pa da je nisu skratili, ozbiljno je mogla biti najbolja serija ikada. i ovako je blizu savrsenstva.
hattori Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 pa da je nisu skratili bilo im valjda puno 2 milje po epizodi, a i gledanost je pala.stipse.<_<
Feindouno Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Sta je Carnivale i zasto ja to nisam gledao do sad?
hattori Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Sta je Carnivale i zasto ja to nisam gledao do sad? to je ova odlicnost...
hattori Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 epizoda sa muvom je genijalna, iako nema nikakve direktne veze sa radnjom. Torrent je vec izasao, ko ce docekati popodne?!hvala vam za ovo s muvom, jer se ispostavilo da sam bas tu epizodu nekako preskocio.
ToniAdams Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 bilo im valjda puno 2 milje po epizodi, a i gledanost je pala.stipse.<_<a jebiga, realno i nije za svakoga. doduse ni jedna od ovih vrhusnkih nije.
Feindouno Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 to je ova odlicnost...hm... jel to islo na hrt-u prevedeno kao cirkus? If yes mnogo mi nesto depresivno i mracno djelovalo
ToniAdams Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 o jebote, idi gledaj pepa prase i bipsice jes fakat malo depra.
morgana Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 If yes mnogo mi nesto depresivno i mracno djelovalosamo ti gledaj, vrh je serija
Recommended Posts