Jump to content

O serijama

Featured Replies

Novi Luther odlican.
+1
carnivale.jpgnakon 4 godine uzeo da obnovim season 1 i pogledam 2.serija objasnjava.tople preporuke.

nego sto! bas mi zao sto su je skratili, mogla bit jos bolja.

Carnivale - in queue

Krenuo novi Weeds, jel' gledao neko? Kažu da je bio nekakav vremenski skok od par godina, Nancy izlazi iz zatvora i dok čeka da se familija vrati iz Danske bavi se, um, terorizmom? :unsure:Mene mrzi da počnem da skidam, kao i kod svake nove sezone, verovatno ću sačekati da se nakupi 5-6 epizoda.

zasto bi iko gledao weeds :unsure: :Pjel gledao iko trecu epizodu foling skajs? ima li smisla gledati to?

zasto bi iko gledao weeds :unsure: :Pjel gledao iko trecu epizodu foling skajs? ima li smisla gledati to?
Ima. Ali samo u slucaju ako nemas nista bolje da radis/gledas tokom leta. Serija je nevidjeni prosek, total letdown... <_<
Treća je bolja od obe pilot epizode, ali mi je sve to idalje mlako i bezveze, skinula sam i četvrtu, pa ću da donesem konačan sud posle nje.

zapravo sam i mislio na cetvrtu [jer sam onu duplu prvu racunao samo kao jednu].treca mi je bila dosadnjikava, ovu od juce josh razmisljam da li da skinem i gledam.

zasto bi iko gledao weeds :unsure: :P
Ja to pomislim u svakoj pauzi između sezona, ali kad počnem da gledam, nekako me uhvati. Taj njihov usputni humor mi stvarno prija, iako je drama sama po sebi odavno smorila. A zanimljivo je gledati seriju u kojoj nema nijednog pozitivnog lika, sve govnar do govnara :D

Foyle's war, možda malo suviše obrađeno da se uklopi u profil dugoemitujuće serije, ali nije tako loše. English countryside, WW II, policajac koji rešava ubistva... Liči na Midsomer murders.

Foyle's war, možda malo suviše obrađeno da se uklopi u profil dugoemitujuće serije, ali nije tako loše. English countryside, WW II, policajac koji rešava ubistva... Liči na Midsomer murders.
Sasvim korektno, Barnabi za vreme rata, a jos ima tu pricu sa njegovom frustracijom zbog ostanka u engleskoj...

jedno pitanje za prekaljene serijske vukove, gledati oz ili ne?

gledaj ne!(hihi, svi smo mi pomalo rasejani angry.gif i vukovi!)

Edited by fancy claps