Calavera Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Mene i Nolan plasi. Valjda nisu previse bliski... :(
luba Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 ti ne volis dk i bb avanture?brubejker je, doduse kratko nesto, rekao da mu deluje ok. a bruu treba uvek verovati, dokazao se vise puta.
*edited by mod Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 ja sam blago optimistican. valda kontam da ne mogu 2 dobra stripa da zaredom sjebu tokom ekranizacije.A koliko se secam najavise i American Gods seriju. Tu tek strepim...
Calavera Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 (edited) @luba: Ma jok, ja sam vazda preferirao Burtonov pristup. Kod Nolana mi se svidja Ledger i to je to, previse je to mracno i bezdusno za moj ukus.OT: Jesi krenula sa tim Breaking Badom vise, evo pocinje cetvrta sezona za koju nedelju! Edited June 21, 2011 by Calavera
kud_genijalci Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Otkad sam bez televizora, počinjem da maštam o nekadašnjim serijama, na primer Hooperman s Džonom Riterom, a Debra Farentino mi sad dođe nešto mnogo slatka. Uh što mi se gleda privatni detektiv Kenon.
scab Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Dve nove serije krenule...Jon Benjamin Has a VanJako smešno. Seriju skečuje Jon Benjamin of Dr.Katz/Bob's burgers fame Wilfred (US)Prva epizoda zaista obecava. Nikada nisam gledao "cuvenu" australijsku verziju, ali cu ovu kanda pratiti...+ krenuo novi Louie. Car kao takav...
Vapad Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Louie, nije loš, doduše preskakao drugu polovinu do stand up delova...Love Bites je šašav bio ove nedelje, baš, ali i dalje dobar vibe.Gledam Raising Hope sa curom, prvu sezonu, za dva dana 10 epizoda, simpatični su.Jon Benjamina sam preskočio ali ću sada probati.
*edited by mod Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Ovo deluje i vise nego obecavajuce http://www.youtube.com/watch?v=aDbF8b9wkMs
Tastatura Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Odgledao Falling skies,za pocetak jako zadovoljan,efekti i vise nego pristojni,nadam se da ce se prica razvijati kako vreme prolazi.
Weenie Pooh Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Ovo deluje i vise nego obecavajuce http://www.youtube.com/watch?v=aDbF8b9wkMs Hm, deluje zanimljivo ali za jednu epizodu Zone sumraka ili tako nešto. Sve češće se dešava da imaju dobru premisu koju je teško razvući u seriju. "Evo, kao, hajde, na primer - ceo svet zaspi na dva minuta i sanja budućnost!""Kul, i šta onda bude?""I dunno. Akcija, pucnjava, neverne žene, izgubljene ćerke, nešto."
scab Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Da li za Wilfreda ima neki prevod, bar engleski?Ima hrvatski
Recommended Posts