Calavera Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 (edited) Meni HIMYM nije los za pogledati kad naletim na TV-u (skoro iskljucivo zbog Barneyja), ali nije nesto sto bi mi se gledalo vise epizoda odjednom.@Sir Oliver: Arrested Development, Futurama, Scrubs i Parks & Recreation? Misfits od engleskih novijih. Edited June 12, 2011 by Calavera
nemoderisani Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 ..preporuka za neku komediju?Pored ovih Calaverinih predloga dodaj i Office, It's always sunny in Philadelphia, Bored to death, Eastbound & down, Community, a ako volis animirane, obavezno Family Guy, a moze i American dad i Cleveland show. Sve su dobre.usput, jel zna neko jos neku da valja?
scab Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Pored ovih Calaverinih predloga dodaj i Office, It's always sunny in Philadelphia, Bored to death, Eastbound & down, Community, a ako volis animirane, obavezno Family Guy, a moze i American dad i Cleveland show. Sve su dobre.usput, jel zna neko jos neku da valja?Meni nezaobilazne i 30 rock, The Ricky Gervais Show, Eastbound and Down, Louie i Bob's Burgers od animiranih.
nemoderisani Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Meni nezaobilazne i 30 rock, The Ricky Gervais Show, Eastbound and Down, Louie i Bob's Burgers od animiranih.Louie je odlicna, C.K. je najsmesniji zemljanin, 30 rock zaboravih isto, E&Down sam pomenuo, Gervaisa i Bob's Burgers cu da chekiram.
Kelt Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 usput, jel zna neko jos neku da valja?od animiranih nije loša ugly americans
deeps Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Od Gervaisa je i Extras nesto sto ne sme da se propusti. Odlicna serija.
Kelt Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 (edited) Škotska serija, inspektor Džim Tagart. Tek sam počeo, od najnovije epizode, emituje se već 27 godina Edited June 14, 2011 by Kelt
kud_genijalci Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Na hrt-u sam se nvadio na "Dodir života i smrti" (PUSHING DAISIES), zbog retro-jarkog kolora, muzike koja vuče na Ameli Pulen i britiš ingliš naratora. Anna Friel mi liči na jednu sentimentalnu uspomenu iz inostranstva, pa me i to pali, kao i grobljanski crni humor.
Boycie Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Tople preporuke za Parks ad Recreation, prva sezona je onako čudna ali 2 & 3 sabijaju!
Tihajeza Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Arlekino ima dobru preporuku."How I met your mother" je sjajna serija.+1, imam svih šest sezona. dobar humor, nije iz kalupa.
ducca Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Pogledao jedinu sezonu The Black Donnelys, zadovoljan vidjenim i iznerviran sto je ugasena
copkillah Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Sinoć sam na FOX Crime-u ulovio "Life", moguće i da je prva epizoda. Deluje prilično zabavno, da li je takva i inače?
Vapad Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Love Bites - samo 9 epizoda naručeno kažu, juče išla treća, dobra i zabavna serija. Nije zvanično otkazana ali neće ništa od toga biti izgleda. Šteta.
Recommended Posts