Arkadija Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Što da ne. Sedma sezona je bila nedavno na Sci Fi-u, kad god sam naletela, sa zadovoljstvom sam je odgledala.
gervasius twinkleminkleson Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 mozda bi trebalo da me bude blam sto cu ovo reci, ali buffy je super ^_^
steins Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 a jbmti, zašto opsesivno-kompluzivno moram da gledam svaku seriju koju započnem? Camelot me ubi. Više ni gola Eva Grin ne pomaže da ubijem mučninu...........mada je u prošloj epizodi dobar posao završila i Claire Forlani
Milosh76 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Da li je neko poceo da gleda INJUSTICE? Izasle su 2 epizode, u pitanju je advokatska britanska serija, sto bi moglo da znaci da nije bas potpuni klise.
Arkadija Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 (edited) Odgledala Outcasts svih 8 epizoda (malo na preskok), jako dosadno u pojedinim momentima. Engleski SF u pokušaju, sadržaj nedorečen, nisam sigurna da li su hteli da naprave pravi SF pa nisu imali dovoljno para u budžetu, ili su išli na dramski sadržaj, pa preterali. Edited June 10, 2011 by Arkadija
Aće Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 above suspicion, the fixer, identity.tim redom po valjanosti. britanske serije su bolje od americkih.
Tastatura Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Odgledala Outcasts svih 8 epizoda (malo na preskok), jako dosadno u pojedinim momentima. Engleski SF u pokušaju, sadržaj nedorečen, nisam sigurna da li su hteli da naprave pravi SF pa nisu imali dovoljno para u budžetu, ili su išli na dramski sadržaj, pa preterali.+1Mnogo me je razocarala serija.Kao da nisu znali sta rade.Isuvise neubedljivo i mlako.
Calavera Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 (edited) britanske serije su bolje od americkih. Garoviks, mesec dana. Ko je vido zašto vido je, nisam siguran ni tačno kako da opišem. Edited June 10, 2011 by Calavera
gervasius twinkleminkleson Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 (edited) "How I met your mother" ^_^eew meni su ti shitcomi svi isti. i neduhoviti. vidi se da si bosanac :Panyhoo, jel gledao neko shadow line? nova bbc serija, na guardianu je pohvalise Edited June 11, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Milosh76 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Na Fox Crime uskoro krece Red i zakon : Pariz imdbFOX CRIMESerija je iz 2007. godine, da li je neko gledao?
Tastatura Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 (edited) ..preporuka za neku komediju?Arlekino ima dobru preporuku."How I met your mother" je sjajna serija.Ako volis engleski humor onda probaj 'Plus one",mene je odusevila.Jedino je greota sto ima svega 5 epizoda koje doduse bas dugo traju. Edited June 12, 2011 by Tastatura
Arkadija Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 BBC uskoro radi rimejk čuvene serije iz 1976. I Claudius. Nisu napisali ko će da glumi, ali imaće težak zadatak, jer će biti poređeni sa Derekom Džekobijem, Šijan Filips, Džonom Hartom itd.Što se mene tiče, ne moraju da prave novu verziju, ovu staru sam odgledala minimum 3 puta i svaki put zaključila da je remek-delo.
ArleKino Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 eew meni su ti shitcomi svi isti. i neduhoviti. vidi se da si bosanac :PVeze nemaš, đekniću, a ka' ćeš imati, ne zna se. :P Serija je drugačija od ostalih sit-comova, većinu ih treba ukinuti nakon prve sezone. "Bro code" je 1 od jačih stvari.
Recommended Posts