Mil@n Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Krenuo i ja da gledam community, uvek je dobro imati dobar sitcom na lageru. :DAli honestly, nije mi preterano dobar. Msm, nije da se kidam od smeha dok gledam. Ima par sjajnih likova koji su odlično odglumljeni, profesor Čeng, Eni () , Širli, Abed me malo smara, previše brzo priča. Ostali - korektno.Zabavno je u svakom slučaju. Mada mi više Scrubs leži recimo po tipu humora.
morgana Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 scrubs je super u prvih par sezona, i meni je bolji od community-ja.al dobar je i community.
kud u maglu Simoviću Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Sons of Anarchy, anyone?kupio prvu sezonu, odgledao pilot i sve reciklivaojuce prikazana poslednja epizoda Borgias
Mil@n Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 scrubs je super u prvih par sezona, i meni je bolji od community-ja.al dobar je i community.Tako nekako.Šteta što su Scrubsi snimili onu raspadnutu poslednju sezonu, ukakili su utisak. Malo.
eye of the beholder Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 (edited) Kada pogledam ovu temu, prosto se zapitam a gde da nadjem vreme da odgledam pola ovih serija koje ste nahvalili....ja ni LOST nisam odgledao do kraja ...Brodway Empire gledam vec 3 meseca a stigoh do 8 epizode :( Edited May 24, 2011 by eye of the beholder
morgana Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 to ti je zato sto radis na ustrb slobodnog vremena <_<
Moća Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Sta znam meni sezona bila ok nije kao predhodne a nije ni losa. Najbolja fora mi je bila sa Seldonom i Hauardom kad mu pogadja karte.
gervasius twinkleminkleson Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 abed u cougar townhttp://www.youtube.com/watch?v=cWfJYJMrYa0
Weenie Pooh Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 abed u cougar townhttp://www.youtube.com/watch?v=cWfJYJMrYa0[/media]Ne razumem, da li to što on radi ima neke veze s tim što plavuša priča, ili je bezveze glupiranje, ili zahteva dublje Community poznavanje od mog površnog? Abed on crack. Ed
gervasius twinkleminkleson Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 abed je u jednoj od zadnjih epizoda u drugoj sezoni komljunitija rekao da je ljeto proveo motajuci se oko seta cougar town. nije samo po sebi nista posebno smijesno, nego kao, pomenuto je u komjuniti pa se sad desilo i u cougar town [koja mi je, btw, skroz bezveze serija]
Sir Oliver Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 (edited) ..rekao je, da je zapravo ucestvovao u snimanju Cougar Town.. :) Edited May 27, 2011 by Sir Oliver
Mil@n Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Community - epizoda sa trambolinom, S3E07 - plakanje. Troy u ovoj sceni (i pad Pirsa) :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=orcT0Vk1A3s
Calavera Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Pushing Daisies na HRT1 negde posle ponoci, od ponedeljka do cetvrtka. Za sada su prikazali 6 od 22 epizode.
Recommended Posts