morgana Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 :Ddada, isla je serija i kasnije, definitivnodrugari, ak vam nije smor dajte neki prijedlog sta da gledam :)imam killing, game of trones i office (uk verziju). fale mi jos 2 serije. ne racunajuci cracker.
Weenie Pooh Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ako ti se svidi UK Office probaj i Extras, isto je Ricky Gervais a meni lično čak i bolja serija. Samo dve sezone.
gervasius twinkleminkleson Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 uh, zavrsio good wife i veoma brzom roku. vrlo je dobra serija, jedva cekam sledecu sezonu. julianna marguilles iznenadjujuce dobro glumi, i ostali su stvarno odlicni. kalinda me taman malo pocela smarati jer je bila malo previse badass, ali pred kraj druge sezone je opet postala zanimljiva. jedino me malo nervira ona sexy fbi agent. elem, koliko glumaca koji su igrali u the wire
Arkadija Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ja sam opet sinoć na Fox crime, naletela na neku epizodu Criminal minds koju nisam ranije odgledala. Uopšte ne mogu da provalim kojim redom prikazuju seije
Odd_Job Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Nurse Jackie Je l' ima neko to da mi nareže - imam 3G internet od 5GB mesečno, pa ne mogu?
morgana Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 (edited) Ako ti se svidi UK Office probaj i Extras, isto je Ricky Gervais a meni lično čak i bolja serija. Samo dve sezone.hvala, odoh da nadjem na torentima :) Edited May 22, 2011 by morgana
mandingo Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 (edited) The circle is complete. Posle plodne filmske karijere, SMG se vraca na TV... i to ne na bilo koju televiziju - na the CW. Go Buffy!!! http://www.youtube.com/watch?v=8o_yfgiKP0g Edited May 22, 2011 by mandingo
Aca Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 da pohvalim parks and recreation. ron je preveliki car.http://www.youtube.com/watch?v=GXhJPey3i_A
Tastatura Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Juce sam na Fox crime-u naleteo na seriju The Listener.Glavni lik ima telepatske moci i lici na Novaka Djokovica(barem meni)
Nicol Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 (edited) morganita, ako voliš detektivske/kriminalističke upravo sam odgledala 2. sezonu francuske serije Engrenages (prevedano kao Spiral). jedna ekipa rješava veliki slučaj ubojstva i dilanja kroz cilu sezonu, jako zanimljivi likovi, prilično nasilna i malo uvrnuta. inače, moj fetiš su klasične britanske detektivske serije (u što uključujem i one kojima je u prvom planu psihijatrijska forenzika i sudska medicina). Ima valjda nešto u toj kombinaciji uredne, uglađene, emocionalno suzdržane vanjštine i duboke patologije. Dakle, jedna od omiljenih kategorija- ubojstva u idiličnoj prirodi :DMidsomer MurdersCadfael (povijesno- detektivska)Rosemary and Thyme (2 vrtlarice detektivke )Detektivski timovi Prime SuspectThe Inspector Lynely MisteriesA touch of Frost (kad sam uspila izgurat Delboya iz glave- odličan je)Above suspicionVera Dalziel and Pascoe (nikako naučit kako se ovo čita)Inspector Morse Edited May 22, 2011 by Nicol
Nicol Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Sudski medicinariSilent WitnessHalifax f p- Australcipsihološki profileriThe CrackerWire in the bloodSkandinavci također znaju napravit odlične detektivske serijeWallander- ŠvediPlaniram vidjeti kakva jeDo sada su mi promakleTouching Evili Blue Murderjel gledao tko?
Sir Oliver Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 ..moze li preporuka nekih komedija tipa Community? :)
morgana Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 (edited) uh, nikol, ovo je bas iscrpno, hvala na trudu :) veru sam vec skinula, ima samo jednu manu: svega 4 epizode, ali igra baba iz 'saving grace', a nju bas volim da gledam i ja sam ljubitelj zanra, narocito u britanskoj izvedbi. dalziel and pascoe mi je potpuno nepoznat naslov, pokusacu s tom serijom.skandinavci su, sto je za mene skroz novo, dosta jaki sa mracnim temama, bas sam nedavno gledala i neki bbc-jev dokumentarac o tome ne bih li se informisala. cekam da zavrsim 1. sezonu the killing, pa da uzmem da gledam 2. forbrydensel po kojoj je killing i radjen. wallander mi je dobar.pogledacu (tj probacu) i ovu francusku. jeste da je francuska <_<sir olivere, jesi li probao it's alwys sunny in philadelphia? serija je bas dobra, ako prebrodis losiju prvu sezonu. Edited May 22, 2011 by morgana
Nicol Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 (edited) pogledacu (tj probacu) i ovu francusku. jeste da je francuska <_<a tek talijani u tom žanru, recimo detektiv Montalbano meni ovo pari zayebancija?edit: mećnila da se skida forbrydensel, računam da danci znaju šta je crnjak Edited May 22, 2011 by Nicol
Recommended Posts