Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Kraj dinastije Obrenovic krenuo ponovo na RTSwub.gif

Posted

znate li koja je americka igrana serija koja je trajalna najvise sezona? 'friends'?

Posted

Nadam se da se nisi kladio na njih. ER je npr. duzezivuci, ali nisam pazljivo prostudirao ovu listu, verovatno ima i dugotrajnijih.

Posted (edited)
Nadam se da se nisi kladio na njih. ER je npr. duzezivuci, ali nisam pazljivo prostudirao ovu listu, verovatno ima i dugotrajnijih.
uuu hvala. ja upravo jesam prostudirao.ala sam ziveo u zabludi. nisam se kladio na njih, mada malo pauziram od ozbiljnijeg pokera pa imam nekre crazy side bets u poslednje vreme, tako da si mi verovatno ustedeo pare gledano na duze staze! Edited by Boza_zvani_Pub
Posted

Meni je prvo napamet pala čuvena sapunica Days of our lives, pa sam proverila i utvrdila da traje "samo" 45 godina, a General hospital je šiša za dve godine, tj. 47 i dalje :lol:

Posted

Da li je neko gledao seriju LIFE ? Trebalo bi da pocne ovih dana na Fox Crime, a ima vec 2 sezone.

Posted

mislim da je Life [najgluplje ime za seriju ikad, btw] vec uveliko krenula na fox crime, bilo je barem 4-5 epizoda cini mi se.u svakom slucaju, pristojna serija, solidnih nekoliko glumaca. nece te oboriti na dupe, ali moze se odgledati. sara shahi sigurno nece smetati.btw, bilo je 2 sezone, serija je ukinuta.

Posted

Na Foks Krajmu daju slovenacki titl :isuse:

Posted
znate li koja je americka igrana serija koja je trajalna najvise sezona? 'friends'?
My link
Posted

Gledam Studio60 nije to uopste toliko lose...

Posted

Odlicno je! Nazalost, kratkog daha

Posted
Odlicno je! Nazalost, kratkog daha
Da....otkazana je... angry.gifangry.gif
Posted

Kreteni na fox crime opet slo titlovi....

Posted

Stargate Universe jos samo dve epizode i kraj :(