MarlaSinger Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 (edited) Danas pocinju The Kennedys. Jedva cekam.http://www.imdb.com/media/rm1863498496/tt1567215http://www.imdb.com/video/imdb/vi3607076121/ Edited April 10, 2011 by MarlaSinger
Frank Pembleton Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Chief Inspector Tom Barnaby o'sho u pemziju. :(Uhhh na zgrazavanje mnogih ja sam voleo tu seriju!Kljucni argument mog ortaka za ne-gledanje serije:Jbte selendra u engleskoj a oni se samo saplicu o "trupla"...
Arkadija Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Chief Inspector Tom Barnaby o'sho u pemziju. :(Džizus, šta će moja mama sada da gleda?
Alphons Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Chief Inspector Tom Barnaby o'sho u pemziju. :(:( jesu izašle nove Borgie ?
Milosh76 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Džizus, šta će moja mama sada da gleda?Isto sto i moja :D Nova sezona, neki novi lik je glavni sad, valjda Barnabijev brat, sta li :D
El Guapo Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 (edited) Moracu ovo da snimam. Jesam vec skinuo sve epizode sa neta, ali bez prevoda mi ne znaci mnogo! Edited April 10, 2011 by El Guapo
nemoderisani Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Sa uzivanjem gledao i odgledao It's always sunny, Bored to death, Eastbound & down, Office, Better of Ted, 30 rock, Everybody hates Chris, a sad i Community. Ima li neko da me uputi dalje?
scab Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Uh! Pogledao svoju listu serija (sa next-episode.net) koje sam koliko-toliko pratio poslednjih nekoliko godina. Not cool... 30 Rock$#*! My Dad SaysAn Idiot AbroadBoardwalk EmpireBob's BurgersBored to DeathCommunityConanCurb Your EnthusiasmEastbound and DownEntourageEpisodesExtrasFuturamaHouseHow I Met Your MotherHow to Make It in AmericaHungImportant Things with Demetri MartinIt's Always Sunny in PhiladelphiaLouieMad MenModern FamilyMr. SunshineNurse JackieOfficeParks and RecreationPerfect CouplesPortlandiaRaising HopeReal Time With Bill MaherShamelessSons of AnarchySouth ParkThe Big Bang TheoryThe KillingThe MiddleThe Ricky Gervais ShowThe SimpsonsThe TripThe Walking DeadTop GearTraffic LightTrue BloodWeedsInactive shows:Better Off TedEverybody Hates ChrisFlight of the ConchordsFriday Night LightsMy Name Is EarlParty DownThe PacificThe Sarah Silverman Program
Killiana Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 hvala ti sto si ovo okacio.sad mogu svojim prijateljima da pokazem da nisam najgora :D
Indy Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Džizus, šta će moja mama sada da gleda?Tvoja mama moze da gleda "mladjeg rodjaka" C.I. Barnabyja koji ce nastaviti da uspesno resava neverovatno veliki broj ubistava u tom idilicnom i neverovatno mirnom engleskom selu. :D Sto se mene tice, ovo je kraj... Chief Inspector Barnaby odlazi u legendu, zajedno sa Inspectorom Morseom, Sherlockom Jeremy Bretta, uskoro i Suchetovim Poirotom i ostalima iz panteona britanske krimi-televizije.
Calavera Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Sa uzivanjem gledao i odgledao It's always sunny, Bored to death, Eastbound & down, Office, Better of Ted, 30 rock, Everybody hates Chris, a sad i Community. Ima li neko da me uputi dalje?Produzi i ti do Arrested Developmenta slobodno. ^_^
nemoderisani Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Produzi i ti do Arrested Developmenta slobodno. ^_^zaboravih i to da spomenem, gledao odavno.
scab Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 (edited) hvala ti sto si ovo okacio.sad mogu svojim prijateljima da pokazem da nisam najgora :DNajgore je sto sam primetio da u ovom post-sopranovskom dobu fali jos desetak serija koje sam pratio u jednom trenutku. Eto, taj arrested development, dexter, breaking bad, newswipe, it crowd, black books, andy richter controls the universe, whitest kids u'know, tim and eric awesome show, headcase... i, naravno, guilty-pleasures-that-cannot-be-named. Edited April 11, 2011 by scab
Calavera Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 (edited) zaboravih i to da spomenem, gledao odavno. Parks and Recreation, ali pocni od druge sezone. Ako ti ne smeta animacija, onda Futurama i Archer. Edited April 11, 2011 by Calavera
nemoderisani Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Parks and Recreation, ali pocni od druge sezone. Ako ti ne smeta animacija, onda Futurama i Archer.Hvala, za to nisam cuo. Jel 1. sezona bas toliko negledljiva i jel se mnogo propusta preskakanjem iste, posto to inace ne volim da radim?
Recommended Posts