Milosh76 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 (edited) Gledaj breaking bad, neces se pokajati.mandingo, hvala, the killing se skida upravo :D Edited April 4, 2011 by Milosh76
mandingo Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Nema na cemu, Miloshe. Hteo bih da uputim jos 1 apel t.j. preporuku forumskom pucanstvu za starz-ov 'Camelot'. Sad vidim da je najbolja series premiere koju je starz ikada imao. Samo 1 warning morgani i lubi James Purefoy je ubiven :(
morgana Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 meni on lici na vasketa iz sedmorice mladih, sto nije kompliment, tako da neka je :D ko sve igra u kamelotu :onego, killing izgleda bas dobro ali i jako mucno.
CZBG Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Krece opet Criminal Minds na HRT-u. Termin izmedju 22 i 23 tj ide umjesto Lie to me.Mislim da je ovo 4. sezona ili cak treca, uglavnom sve epizode su davno bile na FC-u, smor To je 4 sezona.Ovaj serijal Housa koji se prikazujem na Fox life ponedeljkom u 21.10 jer taj serijal već bio na Avali ranije?
ParaPsycho Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 prvi put cujem za docs4you i svidza mi seBBC Documentaries :Hail:fala kelt
morgana Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 kad smo kod bbc-ja i tih $evernjaka, upravo sam skinila dokumentarac "time shift - nordic noir"
mandingo Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 (edited) ParaPsyho, Kelt... hvala! Lutao sam juce po trackerima. Edited April 5, 2011 by mandingo
Kelt Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 prvi put cujem za docs4you i svidza mi seBBC Documentaries :Hail:fala kelt ParaPsyho, Kelt... hvala! Lutao sam juce po trackerima.nnč, uživajte. Obavezno skinite Wallandera i Beck-a. Ja sam se neplanirano navukao na nordijsku produkciju što krimi filmova što romana.
nbg4ever Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Pogledao The Killing, svidza mi se. Sada cu Camelot, a vidim da imaju i neke Bordzije. Jel gledao neko?
mandingo Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Pogledao The Killing, svidza mi se. Sada cu Camelot, a vidim da imaju i neke Bordzije. Jel gledao neko?Gledao sam ja. Prilicno dosadnjikavo na pocetku, mada je moguce i da sam ja previse ocekivao. Mr@ki, ove godine je skoro sve (bar sto se broadcast tv u USA) tice bilo corak. Jos neku godinu i gledacemo samo serije sa kabla. Doduse, videcemo kako ce se 'terra nova' pokazati od jeseni. FOX je na to bacio brdo para.
Weenie Pooh Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Na Camelot ne trošiti vreme, treš totalni. Jedino što vredi u pilotu je par sekundi golotinje neke simpatične anonimke (a Eva Green se i ne skida). Ali da ne davim, moguće da sam ga već opljunuo ovde... Ovaj serijal Housa koji se prikazujem na Fox life ponedeljkom u 21.10 jer taj serijal već bio na Avali ranije?Jeste, to je peta sezona. A njima inače svakim radnim danom ide neka skroz druga sezona. (Dok na Avali trenutno ide neka tamo treća.) Zakomplikovali su nepotrebno, još im se i termini preklapaju...
Aca Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Gledao sam ja. Prilicno dosadnjikavo na pocetku, mada je moguce i da sam ja previse ocekivao. kako bordzije mogu biti dosadne? rodrigo, ćezare, lukrecija, sforce... sve su samo ne dosadni. bas se radujem seriji, cekam kraj prve sezone pa da odvojim dan za nju.
morgana Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 (edited) uopste nisam prepoznala ewan rachel wood u mildred pierce :oedit: zavrsila 3. epizodu. serija je dobra a ujedno i dosadna ko dokudrama sa historija. forma filma mislim da bi bila odgovarajuc(ij)a romanu.edit2: jesu li skandinavci novi japanci? Edited April 6, 2011 by morgana
Recommended Posts