Jump to content

O serijama

Featured Replies

gotova prva sezona shameless us. preporuka za galagere, markovice i milkovice.

gotova prva sezona shameless us. preporuka za galagere, markovice i milkovice.
sjajna poslednja epizoda! pizdarija serija...

gotova i 4. sezona californication. 5 sezona je dogovorena.

4. sezona californication je mlaka. takodje, kraj je totalni shyte. definitivno najslabija sezona do sada. nadam se da ce u sledecoj da nadju malo novih sranja(ovo oce kaki/nece kaki s bivsom mu zenom koja veze s glumom nema je stvarno vec prezvakano...)

4. sezona californication je mlaka. takodje, kraj je totalni shyte. definitivno najslabija sezona do sada. nadam se da ce u sledecoj da nadju malo novih sranja(ovo oce kaki/nece kaki s bivsom mu zenom koja veze s glumom nema je stvarno vec prezvakano...)
IV sezonu nisam gledao ali zar nije i III sezona počiljala malo da bude sranje pogotovo finale (npr. sve što je kresao u toj sezoni, okupe se na doručku i kao kul smo?)
meni su goodfellas epizoda i ova danasnja bas dobre. ove izmedju jesu losije, narocito mi je animirana bezveze.
da. poslednja epizoda je straava!

Malo sam nestrpljiv u iščekivanju novog Džeka Bauera :ziga:

pa nista, bice pizdarija, oce da uniste US of A, na pola mu kidnapuju cerku, na kraju ih izroka.

Jesi vid'o link?Druga serija je u pitanju.

Zajebi serije, zar ja tamo stvarno treba sam sa sobom da pričam o novom Muru i diegetičkoj panelizaciji? angry.gif
dolazim, obecavam. procitala i jedno i drugo, a imam i svasta jos da kazem.
Odgledao ceo Breaking Bad, mada sam tek odavde poceo zaista da gustam u istom:Odatle postaje sve bolje. Odlicna serija.
od kad krece to sto je na jt? pogledala prvih pet epizoda, nikako mi nije islo. a dokazano da mogu sve da gledam.
ako dobro shvatam, to je za sada samo na netu? i vidim da se svi zale da je moronski cekati nedelju dana na sest minuta, od kojih dva ode na previously.al opet, dzek i pop, zvuci do jaja.a kako sam se tek primila na justified, sefe hvala sto si toliko pominjao :)bio dave alvin pre neku epizodu, a ovu poslednju zabiberio matori lisac elmore, i vidi se.ali bojd, srce moje. tesko mi da ga volim vise od faradeja, ali sta sad.http://www.youtube.com/watch?v=BU3rQu83BKEe da, gledam i neki chicago hope, tj code, ali kao da je hope. ona iz flesdensa, neki namrceni poljak, crni bata zivojinovic i kopija majkla cere. mnjah. kad nema boljeg pandurskog, moze i to da prodje. veliko razocarenje, ocekivala mnogo mnogo vise od sona rajana posle silda i terijera.
od kad krece to sto je na jt? pogledala prvih pet epizoda, nikako mi nije islo. a dokazano da mogu sve da gledam.
Sedma epizoda druge sezone, Negro Y Azul. I ja sam do tada uglavnom odradjivao, ali isplatilo se.

ajd potrudicu se. previse je ljudi cijem ukusu verujem podrzalo gledanje, moram da pokleknem.

shameless malo popustio na kraju sezone

a kako sam se tek primila na justified, sefe hvala sto si toliko pominjao bio dave alvin pre neku epizodu, a ovu poslednju zabiberio matori lisac elmore, i vidi se.ali bojd, srce moje. tesko mi da ga volim vise od faradeja, ali sta sad.
boyd je car :Hail: mislim, chovjek slusa drive by truckers, what more do you need?!svi su mi super, osim wynone. jesi gledala zadnju epizodu? ava mi se uvijek vise svidjala od wynone, a u ovoj epizodi je potpuno badass. a svaka scena sa raylanom i boydom je savrsena. a i sporedni likovi [pogotovo raylanove kolege iz marshal's office] su super. bajdvej, jesi primjetila koliko je glumaca iz losta? :)