scab Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Heh, moja nova animirana serija...Created by producent Dr. Katza Bob's Burgers
najgori Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 ne moze da bude omiljena kad nisam pogledao ni prvu epizodu, ali je, pretpostavljam, korisna informacija da je nbc-u i na sharing sajtovima poceo da se emituje harry's law - novo cedo dejvid e. kelija tvorca boston legal.glavnu ulogu igra keti bejts, a prva epizoda se upravo skida.
Calavera Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 (edited) Video sam reklame za to za vreme Golden Globesa, deluje zanimljivo.Enivej, odustao od Sports Nighta posto sam uocio pattern da u prvoj polovini epizode padaju vrcave replike i duhovite opaske, dok u drugoj polovini fore prestaju i pocinju tirade o tome kako je silovanje bezveze a lov na zivotinje i nije neki sport. Sranje.Zato sam poceo sa:Veronicom MarsNe znam sta sam cekao do sada. I Kristinica™ i ostatak serije su sjajni. Edited January 19, 2011 by Calavera
mandingo Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 (edited) Harry's law mi je bio meh... Nemojte da ocekujete Practice ili BL. Calavera... Edit: Skinuo i pilot Being Human US i ne izgleda uopste lose. Za razliku od Skins US, koji je sranje. Edited January 19, 2011 by mandingo
Calavera Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 (edited) Na RTS1 pocinje Castle, radnim danima u 23 i kusur. Gledace se zbog Mala Reynoldsa. :) Edited January 19, 2011 by Calavera
Mil@n Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 (edited) Ekspresno spucao Men Behaving Badly, mnogo, mnogo dobar sitcom, jedan od najboljih ikad. :) Edited January 19, 2011 by Glas RazumaN
gone fishing Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Na RTS1 pocinje Castle, radnim danima u 23 i kusur. Gledace se zbog Mala Reynoldsa. :)kopija mentalista?- zar moraju sve uspešne serije da kloniraju po csi kalupu
gervasius twinkleminkleson Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 (edited) castle je sasvim solidna serija [ne pokusava da bude ozbiljna kao ti smarachki siesajevi].prije svega zato sto je nathan fillion majstor. a i naturalizovana amerikanka stana katic je dobra osoba :) Edited January 19, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Calavera Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Deluje dosta kliseizirano, ali Mal Reynolds + Lucille Bluth, a ni Stana nije losa = solidna zabava.
gone fishing Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 castle je sasvim solidna serija [ne pokusava da bude ozbiljna kao ti smarachki siesajevi].prije svega zato sto je nathan fillion majstor. a i naturalizovana amerikanka™ stana katic je dobra osoba :)- castle je klon The Mentalist (TV Series 2008– )- na to sam ciljao, odgovor abc-a na uspešnu seriju cbs-a, exploatacija tematike koja je imala dobru prođu kod publike
Frank Pembleton Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Evo na STB sede u studiju Nemcek danica M. i jos poneko i raspravljaju o serijama....
ExicPL Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 (edited) rece Nemecek da u Srbiji nema ni 10.000 ljudi koji skidaju nesto sa neta. Edited January 20, 2011 by ExicPL
Mil@n Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ima li smisla završavati Heroes, stao sam posle druge sezone.Dajte neki "hint"
nbg4ever Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Nema, naravno. Ne secam se tacno kada su se pogubili, ali znam da jesu
Mil@n Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Nema, naravno. Ne secam se tacno kada su se pogubili, ali znam da jesuMeni je već druga sezona bila poprilično loša, valjda sam ja lud što sam očekivao da to krene na bolje.
Recommended Posts