Pokojni Ruxin Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Nisam, kažem ti gledao sam praktično ništa... Hvala, skidam pa ću da videti kako mi leži.
goofs Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Zavrsio Carnivale drvlje i kamenje na HBO sto nisu izgurali do kraja sa ovim
copkillah Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Nisam, kažem ti gledao sam praktično ništa... Hvala, skidam pa ću da videti kako mi leži.Samo, budi upozoren: serija je naglo prekinuta u drugoj sezoni. Velika gre'ota.
Calavera Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ...mada su najveca pitanja ipak razresena, tako da nije bas da se zavrsava cliffhangerom kao gorepomenuti Carnivale.
Mil@n Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Pošto volim da gledam krateže pred spavanje, a završio sam sa Futuramom (koja globalno, nije loša, da nema Bendera i Zoidberga, bila bi sranje), sad ću da krenem msm po prvi put PONOVO da gledam neku seriju - Men Behaving Badly. :D Odgledao sam to pre par godina sa nekog tv ripa, sad sam poskidao dvd ripove, pa ću pred spavanje da se častim kvalitetnim humorom. :)
mandingo Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Jel' gledao neko 'The Cape'? Ako niste, don't bother.
Calavera Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 (edited) Je l' pokusavaju da budu ozbiljni? To im je dobar recept za propast.edit: kad sam vec tu, krenuo sam da gledam Sports Night, nervira me laugh track. Edited January 11, 2011 by Calavera
gervasius twinkleminkleson Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ^^meni je od pocetka djelovalo da je glupavo. a dovoljno glupavih serija pratim trenutno :Ddoduse, summer glau...
gervasius twinkleminkleson Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 (edited) jel gledao neko pilot 'lights out'? prilicno su pozitivne kritike.jes da su mi generalno smor filmovi o boksu, ima ih milion, ali probacu ovo. FX ima mahom dobre serije, pa bi i ovo moglo da valja.igra nick sobotka :) Edited January 12, 2011 by gervasius twinkleminkleson
notenoughreasonsforclaire Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 jel gledao neko pilot 'lights out'? prilicno su pozitivne kritike.jes da su mi generalno smor filmovi o boksu, ima ih milion, ali probacu ovo. FX ima mahom dobre serije, pa bi i ovo moglo da valja.igra nick sobotka :)Uh, pa to je režir'o još jedan od šrafova "The Wire"-a...Video najavu nešto ranije, gledam čim završim neko trenutačno "skidanje"...
deeps Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 jel gledao neko pilot 'lights out'? prilicno su pozitivne kritike.jes da su mi generalno smor filmovi o boksu, ima ih milion, ali probacu ovo. FX ima mahom dobre serije, pa bi i ovo moglo da valja. Pilot deluje zanimjivo. Nastavicu da gledam.
morgana Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 bbc-jev sitcom my family ponovo na hrt-u 1, oko 15 h, tj trenutno
ParaPsycho Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 my family - pre neki dan sam ih gledo, nije isto ko stare epizode, dok je Nik bio tu...niko ne nervira Bena Harpera tako uspesno kao on
scab Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=AVmq9dq6NsgPortlandiaKrece u petak, ja ulozio nade, a vi kako hocete... Edited January 18, 2011 by scab
gervasius twinkleminkleson Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 djeluje simpaticno. bash me zanima kako se carrie brownstein snalazi kao glumica [mada, cini mi se da je vec glumila u nekom hvaljenom indie filmu, al ne sjecam se naslova]
Recommended Posts