scab Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 (edited) Ja odgledao prve 4 epizode men of a certain age i nikako da nastavim. A nije da mi se nije dopala. Vidim krenula i druga sezona.I ja gledao nekoliko prvih cekajuci da se "zaleti", pa odustao. Cini se ok i da ce biti od toga nesto, ali me mrzi da ulazem vreme i nade...edit: Ako vas mrzi da gledate sest epizoda serije The Trip (and again - sjajna je!), sada sam video da se vec izasao film sastavljen iz najboljih delova serije. Mislim. Edited January 4, 2011 by scab
gervasius twinkleminkleson Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 meni se prilicno svidja men of certain age. jeste spora, no to mi ne smeta. ray romano izgleda cak kao da zna da glumi, nije uopste toliko iritantan. probacu i taj the trip [steve coogan mi je generalno cool, tako ta cu svakako probati]
deeps Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 meni se prilicno svidja men of certain age. jeste spora, no to mi ne smeta. ray romano izgleda cak kao da zna da glumi, nije uopste toliko iritantan. +1
Tresko Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Odgledah prvu sezonu HBO serije "Boardwalk empire". Radila ista ekipa koja je radila Soprano's-e, pod nadzorom Martina Scorsese-a.Steve Buscemi fenomenalan. Serija je odlična, i već prave drugu sezonu.
dig_chohano Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Jbg, meni on tu nije legao. Ovisnik koji izbode babu da, criminal mastermind nikako.
mraki Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Jel gledao neko The Mentalist, utisci?Nešto sam mislio da bi to mogao sledeće skinuti...
Mil@n Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Završio Pacific - totalni podbačaj. Da nije edukativan, bio bi totalno sranje.
steins Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jel gledao neko The Mentalist, utisci?Nešto sam mislio da bi to mogao sledeće skinuti...mlako sranje. zaobici.
Tresko Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jbg, meni on tu nije legao. Ovisnik koji izbode babu da, criminal mastermind nikako.Pa jeste neobično, mislim nije njegov tip uloge, ali opet je odigrao dobro. Ipak je samo krimos, sa više para i snalažljiviji i lukaviji, ali nije baš mastermind.A i muzika je do jaja.
Mauci Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 The TripNova sjajna BBC serija iz sest delova, uskoro izlazi i kao film. Rezirao Michael Winterbottom.Ovo je bilo odlicno, hvala. Steta sto ima samo 6 delova.
Moća Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Gledao Extras prvu sezonu nije lose. Nije bas nesto ekstra :) al moze se ubije vreme.
ducca Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Friday Night Lights nikako da dotakne dno. Iz goreg u jos gore. Srecom jos koja epizoda i kraj serije, mada su to trebali realno uraditi jos pre 2 sezone.
Pokojni Ruxin Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ako može preporuka za neki laganiji materijal, nešto da se gleda 'nako usput...Ne mora da bude novije produkcije. Arrested development sam recimo tek sad pogledao, dok sam čekao da se završi 6. sezona philadelphie ( ) pa da kupim™ na gomili. Pored te dve još Entourage pratim, i mislim da je to sve što sam gledao u tom fazonu od 2000-e pa na ovamo...
Calavera Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 (edited) Si gledao Pushing Daisies? To je bas onako laganica, dosta dobrog humora a i Frielova je preslatka. Edited January 7, 2011 by Calavera
Recommended Posts