Mp40 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Nabavio sve Curb Your Enthusiasme i sad poceo da gledam.Neprijatnost dobra.
Filipenko Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ah, to bih morao učiniti nekom prilikom...
iztokpuc Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Nabavio sve Curb Your Enthusiasme i sad poceo da gledam.Neprijatnost dobra.Ja sam je preporucio pre par nedelja :Hail: :lol: Meni jedna od boljih serija i jaca zabava dok je gledas
*edited by mod Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Završio se i Burn Notice. Nemam pojma kakvo je mišljenje ovog foruma, ali najlepše od svega je što me i ne zanima, a ionako se pokenjam na leđa onima kojima se ne dopada Ubedljivo najbolja, najsadržajnija, najzanimljivija akciona/akciono-špijunska serija u zadnjih...pa recimo, 5 hiljada godina. Stotinama milja ispred kojekakvih 24, Nikita i njima sličnih bezidejnih mediokriteta. Milion super osmišljenih akcija, sukoba, dijaloga, tona snalaženja, uvid u to kako razmišlja špijun, šta je sve u stanju da napravi sa, recimo, selotejpom, baterijom mobilnog i olovkom, fenomenalni odnosi između glavnih likova, i humor i napetost, i naravno puno eksplozija i loših momaka koji završavaju loše...:)Čuj serija...kakva crna serija, ovo je poezija! I to nije sve od lepih vesti:Jebote, može li bolje? Mislim, može, verovatno...ali teško. Trenutno jedina serija koju pratim cim izadje epizoda a ovo finale od 2 sata je bilo odlicno.Zna li se kada pocinje emitovanje pete sezone?
Milosh76 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 (edited) Filipenko pogledaj Spooks pa onda pricaj o dobroj seriji o spijunima. U slucaju da tvoja opcinjenost BURN NOTICE serijom nije cisto zezanje, pogledaj i dobru seriju u tom zanru. Edited December 20, 2010 by Milosh76
Filipenko Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Trenutno jedina serija koju pratim cim izadje epizoda a ovo finale od 2 sata je bilo odlicno.Zna li se kada pocinje emitovanje pete sezone?Na leto naredne godine. Tačan termin se ne zna. U međuvremenu biće 2-satni film o Sem Eksu, odnosno njegovoj poslednjoj misiji u mornaričkim fokama Filipenko pogledaj Spooks pa onda pricaj o dobroj seriji o spijunima. U slucaju da tvoja opcinjenost BURN NOTICE serijom nije cisto zezanje, pogledaj i dobru seriju u tom zanru.
Кристофер Лумумбо Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Završio se i Burn Notice. Nemam pojma kakvo je mišljenje ovog foruma, ali najlepše od svega je što me i ne zanima, a ionako se pokenjam na leđa onima kojima se ne dopada Ubedljivo najbolja, najsadržajnija, najzanimljivija akciona/akciono-špijunska serija u zadnjih...pa recimo, 5 hiljada godina. Stotinama milja ispred kojekakvih 24, Nikita i njima sličnih bezidejnih mediokriteta. Milion super osmišljenih akcija, sukoba, dijaloga, tona snalaženja, uvid u to kako razmišlja špijun, šta je sve u stanju da napravi sa, recimo, selotejpom, baterijom mobilnog i olovkom, fenomenalni odnosi između glavnih likova, i humor i napetost, i naravno puno eksplozija i loših momaka koji završavaju loše...:)Čuj serija...kakva crna serija, ovo je poezija! I to nije sve od lepih vesti:Jebote, može li bolje? Mislim, može, verovatno...ali teško. jel ovo znaci da preporucujes da skinem ovu seriju? :Dpocinjem odmah da skidam
Milosh76 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 pocinjem odmah da skidamImas na FOX CRIME.
najgori Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 (edited) ja sam gledao samo 2 dobre serije u tom zanru:tinker, tailor, soldier, spy i smiley's people.rubicon je imao nesto malo te atmosfere, a burn notice je kamilica. Filipenko pogledaj Spooks pa onda pricaj o dobroj seriji o spijunima. U slucaju da tvoja opcinjenost BURN NOTICE serijom nije cisto zezanje, pogledaj i dobru seriju u tom zanru. Edited December 20, 2010 by najgori
Milosh76 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 ja sam gledao samo 2 dobre serije u tom zanru:tinker, tailor, soldier, spy i smiley's people.Ako nisi, obavezno procitaj romane, mnogo su bolji nego serija. A serije su obe odlicne, i naravno Ser Alek Ginis
Calavera Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Je l' se True Blood i ranije prikazivao na Foks Lajfu ili su samo krenuli od druge sezone?
Midnight Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 meni se čini da ga prikazuju već jedno godinu dana, u krug.
Calavera Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Onda sam ga valjda nekako uvek propustao. Cudno.
Frank Pembleton Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Spooks prva sezona je skoro pa perfektna...Kasnije sam pogubio nit a ovo sto sad navatam izgleda mi slabije...od prve sezone, ali i dalje je dobro...
Recommended Posts