December 20, 201014 yr Nabavio sve Curb Your Enthusiasme i sad poceo da gledam.Neprijatnost dobra.Ja sam je preporucio pre par nedelja :Hail: :lol: Meni jedna od boljih serija i jaca zabava dok je gledas
December 20, 201014 yr Završio se i Burn Notice. Nemam pojma kakvo je mišljenje ovog foruma, ali najlepše od svega je što me i ne zanima, a ionako se pokenjam na leđa onima kojima se ne dopada Ubedljivo najbolja, najsadržajnija, najzanimljivija akciona/akciono-špijunska serija u zadnjih...pa recimo, 5 hiljada godina. Stotinama milja ispred kojekakvih 24, Nikita i njima sličnih bezidejnih mediokriteta. Milion super osmišljenih akcija, sukoba, dijaloga, tona snalaženja, uvid u to kako razmišlja špijun, šta je sve u stanju da napravi sa, recimo, selotejpom, baterijom mobilnog i olovkom, fenomenalni odnosi između glavnih likova, i humor i napetost, i naravno puno eksplozija i loših momaka koji završavaju loše...:)Čuj serija...kakva crna serija, ovo je poezija! I to nije sve od lepih vesti:Jebote, može li bolje? Mislim, može, verovatno...ali teško. Trenutno jedina serija koju pratim cim izadje epizoda a ovo finale od 2 sata je bilo odlicno.Zna li se kada pocinje emitovanje pete sezone?
December 20, 201014 yr Filipenko pogledaj Spooks pa onda pricaj o dobroj seriji o spijunima. U slucaju da tvoja opcinjenost BURN NOTICE serijom nije cisto zezanje, pogledaj i dobru seriju u tom zanru. Edited December 20, 201014 yr by Milosh76
December 20, 201014 yr Trenutno jedina serija koju pratim cim izadje epizoda a ovo finale od 2 sata je bilo odlicno.Zna li se kada pocinje emitovanje pete sezone?Na leto naredne godine. Tačan termin se ne zna. U međuvremenu biće 2-satni film o Sem Eksu, odnosno njegovoj poslednjoj misiji u mornaričkim fokama Filipenko pogledaj Spooks pa onda pricaj o dobroj seriji o spijunima. U slucaju da tvoja opcinjenost BURN NOTICE serijom nije cisto zezanje, pogledaj i dobru seriju u tom zanru.
December 20, 201014 yr Završio se i Burn Notice. Nemam pojma kakvo je mišljenje ovog foruma, ali najlepše od svega je što me i ne zanima, a ionako se pokenjam na leđa onima kojima se ne dopada Ubedljivo najbolja, najsadržajnija, najzanimljivija akciona/akciono-špijunska serija u zadnjih...pa recimo, 5 hiljada godina. Stotinama milja ispred kojekakvih 24, Nikita i njima sličnih bezidejnih mediokriteta. Milion super osmišljenih akcija, sukoba, dijaloga, tona snalaženja, uvid u to kako razmišlja špijun, šta je sve u stanju da napravi sa, recimo, selotejpom, baterijom mobilnog i olovkom, fenomenalni odnosi između glavnih likova, i humor i napetost, i naravno puno eksplozija i loših momaka koji završavaju loše...:)Čuj serija...kakva crna serija, ovo je poezija! I to nije sve od lepih vesti:Jebote, može li bolje? Mislim, može, verovatno...ali teško. jel ovo znaci da preporucujes da skinem ovu seriju? :Dpocinjem odmah da skidam
December 20, 201014 yr ja sam gledao samo 2 dobre serije u tom zanru:tinker, tailor, soldier, spy i smiley's people.rubicon je imao nesto malo te atmosfere, a burn notice je kamilica. Filipenko pogledaj Spooks pa onda pricaj o dobroj seriji o spijunima. U slucaju da tvoja opcinjenost BURN NOTICE serijom nije cisto zezanje, pogledaj i dobru seriju u tom zanru. Edited December 20, 201014 yr by najgori
December 20, 201014 yr ja sam gledao samo 2 dobre serije u tom zanru:tinker, tailor, soldier, spy i smiley's people.Ako nisi, obavezno procitaj romane, mnogo su bolji nego serija. A serije su obe odlicne, i naravno Ser Alek Ginis
December 20, 201014 yr Je l' se True Blood i ranije prikazivao na Foks Lajfu ili su samo krenuli od druge sezone?
December 22, 201014 yr Spooks prva sezona je skoro pa perfektna...Kasnije sam pogubio nit a ovo sto sad navatam izgleda mi slabije...od prve sezone, ali i dalje je dobro...