gervasius twinkleminkleson Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 (edited) a sinovi nisu hajpovani? :P ja batalio posle 3 epizode 3. sezone. postalo je telenovela na tockovima. Edited December 3, 2010 by gervasius twinkleminkleson Link to comment
Feindouno Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Pa nisu, ovde se uglavnom kenja po njima. Link to comment
Calavera Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 (edited) Kao Heroes, samo bolje i britansko. Odlicna mesavina crnog humora, akcije, fantazija i najneverovatnijeg akcenta poznatog coveku. Prva sezona ima 6 epizoda, drugoj su ostale jos dve (izlaze svakog cetvrtka) do kraja. Edited December 3, 2010 by Calavera Link to comment
Mil@n Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Kao Heroes, samo bolje i britansko. Meni dosta, flash get, get ready. Link to comment
Feindouno Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Odgledao sam sad posljednju epizodu Sopranosa na RTS-u.Sjecam se da ste ovde pisali o istoj i raznim teorijama ali ne sjecam se sadrzaja Koji je zakljucak, da li je 1 Tony morao biti ubiven? Od filma nece biti nista? Link to comment
beeva Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Odgledao sam sad posljednju epizodu Sopranosa na RTS-u.Sjecam se da ste ovde pisali o istoj i raznim teorijama ali ne sjecam se sadrzaja Od filma nece biti nista?nece...bila je opcija ali su iz hbo odlucili da ostane ovako kako je...sto se tice spojlera...pa nije... Link to comment
scab Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 (edited) Odgledao sam sad posljednju epizodu Sopranosa na RTS-u.Sjecam se da ste ovde pisali o istoj i raznim teorijama ali ne sjecam se sadrzaja Koji je zakljucak, da li je 1 Tony morao biti ubiven? Od filma nece biti nista? Ubiven je ko zec! Evo meni najboljeg objasnjenja poslednjih pet minuta epizode. Genijalno...Final scene analysis Edited December 4, 2010 by scab Link to comment
korindjar Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Odgledao sam sad posljednju epizodu Sopranosa na RTS-u.Sjecam se da ste ovde pisali o istoj i raznim teorijama ali ne sjecam se sadrzaja Koji je zakljucak, da li je 1 Tony morao biti ubiven? Od filma nece biti nista? Ubiven je ko zec! Evo meni najboljeg objasnjenja poslednjih pet minuta epizode. Genijalno...Final scene analysis jaoooooooooooooooooooooooooooooooajde mrš obojica Link to comment
Feindouno Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Sta sam ti ja kriv, stavio sam spojler. Link to comment
Mp40 Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 uuu, al bi odro Deril Hanu!! Link to comment
steins Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 jel ovo kraj Walking Dead-a? Link to comment
Recommended Posts