morgana Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 sta moze da se gleda, a da valja, a da je britansko? Link to comment
scab Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 sta moze da se gleda, a da valja, a da je britansko?Ja u poslednje vreme nesto volim pogleat Black Books... Smesno mi. Link to comment
Weenie Pooh Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Mene se Black Books nije nešto dojmilo, samo par epizoda sam video... ali Dylan Moran mi je fenomenalan :)Od Britanaca se mislim da skinem Snuff Box, od kako je neko negde okačio ovaj klip:http://www.youtube.com/watch?v=I66aySW4le8 Link to comment
nbg4ever Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Oce li da bude nesto od onog Serlok Holmsa iz 221/2 veka? Link to comment
morgana Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 hvala drugari, odoh da torenat da natovarim sve pomenuto :) Link to comment
Jessy Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Oce li da bude nesto od onog Serlok Holmsa iz 221/2 veka?odlicna je ta mini serija, a i britanska je :) Link to comment
Milosh76 Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Ako je verovati ovome, Breaking bad se nastavlja tek u julu 2011. godine Link to comment
Далибор Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 tuzno je ali tako je :( Link to comment
freakns Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Oce li da bude nesto od onog Serlok Holmsa iz 221/2 veka?hoce. najavili su da ce nove(mislim 4) epizode/filma da idu na jesen sledece godine.Walking Dead :isuse: nekim ljudima jednostavno treba zabraniti snimanje bilo cega... Link to comment
Frank Pembleton Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Odgledao prvu epizodu Serloka....Dobro uvlaci u pricu fino...Naravno nad svima lebdi poredjenje sa_znate_vec_kim... Link to comment
Kelt Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Odgledao prvu epizodu Serloka....Dobro uvlaci u pricu fino...Naravno nad svima lebdi poredjenje sa_znate_vec_kim...lebdi, ali nekako mi se čini da Benedict nije pokušavao da ga nadmaši nego radi svoju verziju, a njega poštuje Link to comment
Lynn Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 lebdi, ali nekako mi se čini da Benedict nije pokušavao da ga nadmaši nego radi svoju verziju, a njega poštujeA tek izbor Morijartija? :) Link to comment
Arkadija Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Odgledao prvu epizodu Serloka....Dobro uvlaci u pricu fino...Naravno nad svima lebdi poredjenje sa_znate_vec_kim...Odličan ovaj Sherlock .BBC-ju je valjda srce sada na mestu. Konačno i oni imaju Holmesa kojim mogu da se ponose. Davno beše, kada su odbili da rade ekranizaciju, pa je Granada napravila čudo od serije.Nego, oće li da bude još koja epizoda? Link to comment
Milosh76 Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Da li je neko gledao seriju The Defenders?Daje se na AXN, za one koji mogu da gledaju tu tv stanicu, a s obzirom da igra Dzim Belusi trebalo bi da je zabavna. Link to comment
Recommended Posts