Jump to content

O serijama

Featured Replies

On 14. 6. 2025. at 8:20, bags said:

Legalno. laugh

Orf streaming servis.

Cak mi nije smetala ni nemacka sinhronizacija.

verovatno zato što govoriš nemački

ja na žalost ne govorim......a taj jezik mi uvek zvuči ko autoritativno iščitavanje uputsva za veš mašinu......pantalonen centrifugen..........odnonso bilo bi mi nemoguće D

• Replies 22.8k
  • Views 2.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Meni najvise odgovara kada je originalni jezik + titl.

Zbog klinaca ( ai bagsice) sam gledao solidan broj filmova na nemackom i u 90% slucajeva mi nije lezalo. Cesto ovde recimo dodje spanskifrancuski film ali samo sa nemackom sinhronizacijom.

Ovde su dobro pogodili boju glasa i kvalitet je stvarno dobar ali verovatno zato sto je ORF bio u produkciji i od pocetka su znali da ce biti prikazivano na nemackom govornom podrucju.

Cak i kad Sultan prica nije toliko lose jer ima kvazi turski naglasak. lolol

nemci su jos i dobri, u ceskoj je 1/jedan covek, citaj glas, sinhronizovao 90% svih stranih serija i filmova preko 30 godina - muski/zenski lik, nije bitno - sve ih je dabovo... bio dan zalosti kada je lik umro pre 15ak godina ako se ne varam.