Jump to content

O serijama

Featured Replies

6 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

đe si gledao

Legalno. laugh

Orf streaming servis.

Cak mi nije smetala ni nemacka sinhronizacija.

• Replies 22.8k
  • Views 2.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

8 hours ago, goofs said:

jos se i zove Gabor, sve se uklapa

Jos rodjen u Senti kod nas. Mada na slikama gde mladji ok izgleda.

Odgledao Dexter New Blood, pa nije to tako loše...osim kraja koji je opet nekako zbrzan i nelogičan. A za ovaj Resurrection koji treba uskoro da izađe, ne znam šta da kažem. Trejler ne obećava, deluje da kreću u ozbiljnu mužu i ceđenje, mada je glumačka ekipa odlična. Videćemo.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

Ništa nisam gledao nakon originalne serije, ispravite me ako grešim

Spoiler

U New Bloodu umire na kraju serije? A u Ressurectionu se oživalja nekako?

Šta god da je, kakvo god da je, jedno osam puta je bolje od knjige po kojoj je rađena serija, ne možete da verujete koja su govna tu pisana.

20 minutes ago, goofs said:

Ništa nisam gledao nakon originalne serije, ispravite me ako grešim

Spoiler

U New Bloodu umire na kraju serije? A u Ressurectionu se oživalja nekako?

Tako je, dešava se upravo to iz spojlera. A u Ressurection će biti neka

Spoiler

Avengers style ekipa serial killers-a koji će raditi ne znam šta, a vodi ih Tirion Lanister.

Pazi mene što pokušavam da napravim spoiler...a dobro, uspeo. Sve u svemu, trebalo je da završe sa New Blood jer kraj, iako zbrzan, ima kakvog-takvog smisla.

Sad provrtih imdb, kao da vraćaju sve zlikovce iz proteklih sezona? Nejasno kako pošto ih je većina krepala.

Njah, pustiću da internet izgustira, pa ako budu pozitivni odjeci možda pogledam, ali ne očekujem da će biti.

9 minutes ago, goofs said:

Sad provrtih imdb, kao da vraćaju sve zlikovce iz proteklih sezona? Nejasno kako pošto ih je većina krepala.

Njah, pustiću da internet izgustira, pa ako budu pozitivni odjeci možda pogledam, ali ne očekujem da će biti.

Ne znam, nisam se nešto bavio, osim

Spoiler

činjenicom da je preživeo kraj New Blood-a zbog hladnoće i smrzavanja.

Ako stvarno budu išli na tu varijantu o kojoj pišeš, onda je stvar propala u startu.