23 hours ago23 hr 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said:đe si gledaoLegalno. Orf streaming servis.Cak mi nije smetala ni nemacka sinhronizacija.
23 hours ago23 hr 8 hours ago, goofs said:jos se i zove Gabor, sve se uklapaJos rodjen u Senti kod nas. Mada na slikama gde mladji ok izgleda.
16 hours ago16 hr Odgledao Dexter New Blood, pa nije to tako loše...osim kraja koji je opet nekako zbrzan i nelogičan. A za ovaj Resurrection koji treba uskoro da izađe, ne znam šta da kažem. Trejler ne obećava, deluje da kreću u ozbiljnu mužu i ceđenje, mada je glumačka ekipa odlična. Videćemo. Edited 16 hours ago16 hr by Rudolf Pingvinoglu
15 hours ago15 hr Ništa nisam gledao nakon originalne serije, ispravite me ako grešimSpoilerU New Bloodu umire na kraju serije? A u Ressurectionu se oživalja nekako?Šta god da je, kakvo god da je, jedno osam puta je bolje od knjige po kojoj je rađena serija, ne možete da verujete koja su govna tu pisana.
15 hours ago15 hr 20 minutes ago, goofs said:Ništa nisam gledao nakon originalne serije, ispravite me ako grešimSpoilerU New Bloodu umire na kraju serije? A u Ressurectionu se oživalja nekako?Tako je, dešava se upravo to iz spojlera. A u Ressurection će biti nekaSpoilerAvengers style ekipa serial killers-a koji će raditi ne znam šta, a vodi ih Tirion Lanister.Pazi mene što pokušavam da napravim spoiler...a dobro, uspeo. Sve u svemu, trebalo je da završe sa New Blood jer kraj, iako zbrzan, ima kakvog-takvog smisla. Edited 15 hours ago15 hr by Rudolf Pingvinoglu
15 hours ago15 hr Sad provrtih imdb, kao da vraćaju sve zlikovce iz proteklih sezona? Nejasno kako pošto ih je većina krepala.Njah, pustiću da internet izgustira, pa ako budu pozitivni odjeci možda pogledam, ali ne očekujem da će biti.
14 hours ago14 hr 9 minutes ago, goofs said:Sad provrtih imdb, kao da vraćaju sve zlikovce iz proteklih sezona? Nejasno kako pošto ih je većina krepala.Njah, pustiću da internet izgustira, pa ako budu pozitivni odjeci možda pogledam, ali ne očekujem da će biti.Ne znam, nisam se nešto bavio, osimSpoilerčinjenicom da je preživeo kraj New Blood-a zbog hladnoće i smrzavanja.Ako stvarno budu išli na tu varijantu o kojoj pišeš, onda je stvar propala u startu. Edited 14 hours ago14 hr by Rudolf Pingvinoglu