Jump to content

O serijama

Featured Replies

• Replies 22.8k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

3 hours ago, Frank Pembleton said:

Odgledao The Split.

Realno britanski pokušaj Good Wife...

kad pomenu good wife, spin off od spin off-a (good fight) - elsbeth, druga sezona mi je bila jedno od najpozitivnijih iznenadjenja ove godine. cak 20 epizoda (barem 5 briljantnih), definitivno bolja od prve sezone, a za tri koplja iznad poslednjih par sezona totalne dekadencije good fighta. carrie preston i wendell pierce kao savrsen spoj, poput spadera i shattnera u boston legalu nekada - super-zabavno za sve ljubitelje polu- ili skroz neozbiljnih advokatskih serija, od l.a. law naovamo.

9 hours ago, steins said:

Gde ovo ima da se gleda?

SBB klub

Na Amazonu počela The Better Sister, nakon prvih par epizoda deluje dosta bolje od gomile sličnih serija u poslednje vreme. Znam da to nije baš nešto visoko postavljena letvica, ali eto.

Elizabet Benks je odlična.

On 4. 6. 2025. at 19:23, Frank Pembleton said:

Odgledao The Split.

Realno britanski pokušaj Good Wife.

Jbga kvalitetniji ali...

Upozorenje :

Ja sam to počeo da gledam kroz streaming servis VOYO, ali oni su nešto sjebali i mnogo epizoda su bukvalno osakaćene.

Nemam pojma da li je to samo kod mene na uredjaju, ali proverite trajnja.

Jedna epizoda je trajala 08:00 minuta!

Na kraju sam skinuo sa torenta...

Nicola Walker odlična, i ostali nisu loši...

odgledala i ja The Split. Što se mene tiče dobra vrlo, inače volim Nicolu Walker a ovde je baš carska uloga. Englezi imaju tonu glumaca za sve žanrove, ne znam gde ih sve izvlače. Onaj tzv Danac :D , znam da glumi ali način kako gleda Nicolu a bez mnogo reči je takav da svakoj ženi malo klecnu kolena wub Nego, vidim da je emtovano na NG 2024 i 2 epizode nekog specijala The Split : Barselona, jel ima to na nekom kiosku da potražom.

5 hours ago, ljuttko said:

odgledala i ja The Split. Što se mene tiče dobra vrlo, inače volim Nicolu Walker a ovde je baš carska uloga. Englezi imaju tonu glumaca za sve žanrove, ne znam gde ih sve izvlače. Onaj tzv Danac :D , znam da glumi ali način kako gleda Nicolu a bez mnogo reči je takav da svakoj ženi malo klecnu kolena wub Nego, vidim da je emtovano na NG 2024 i 2 epizode nekog specijala The Split : Barselona, jel ima to na nekom kiosku da potražom.

Ćao

Evo ovde.

Malo reklame zezaju - ali nije strašno.