June 2Jun 2 Landman je trebalo da bude za naftashe ono sto je Yellowstone za kauboje.na zalost dobili smo malo drame oko sina i puno majmunisanja gospoje uz Bilija papuchara.
June 3Jun 3 Ne znam šta ste očekivali, ima preterivanja i sladunjavosti (takoreći sa svim članovima porodice), ali generalno nije baš da je toliki treš. Tematika je interesantna i nudi spoznaju koliko smo i dalje zavisni od nafte i njenih nusproizvoda i da se to neće skoro promeniti sa svim mogućim zelenim agendama, glumačka ekipa više nego respektabilna, Bili igra životnu ulogu, Jerry fucking Jones cameo, Texas, kaubojština, pikapovi sa 6 točkova,.... šta tu ima da se ne voli??! Premalo Demi Mur, ali jbg... Edited June 3Jun 3 by ducca
June 3Jun 3 Da BBT igra zivotnu ulogu, osim ako nije zajebancija, to je bas onako jaka izjava.Po meni, njegova poslednja dobra uloga, ne racunajuci serije Fargo i Golijat, je u Kolima Dzejn Mensfild iz 2012
June 3Jun 3 troepizodna serija po stvarnom događaju "Des". masovnom ubici. ko nije gledao, treba. moji omiljeni glumci. tenant i mejs. Edited June 3Jun 3 by đorđe geprat
June 3Jun 3 4 hours ago, ultra plasticni said:Da BBT igra zivotnu ulogu, osim ako nije zajebancija, to je bas onako jaka izjava.Po meni, njegova poslednja dobra uloga, ne racunajuci serije Fargo i Golijat, je u Kolima Dzejn Mensfild iz 2012Dobro der, mozda sam maaalo preterao, ali posluzilo je narativu. Svakako Billy je odlican, i dalje sam stava da mu je ovo jedna od boljih uloga. SpoilerSteta sto je serija u nekom momentu dobila dimenziju sapunice sa pojavama cerke i zene, ali cak i sa njihovim tra la la segmentima BBT izvlaci svaku scenu i hendluje ih rutinski.
June 4Jun 4 zegsi zajebana advokatica iz landmana je rodjaka prijatelja koji drzi kanadski bar u pekingu. nisam dosao ovo da napisem, ali kad vec spominjete tu odlicnu seriju. ja je cekam kada dodje u kinu i sve cu da vas cinkarim...zavrsio firiends and neighbours. na kraju ipak pozitivni utisci i laganih 7/10
June 4Jun 4 E. Ja samo 'teo da kažem da je -uzimajući u obzir alternativu - Šeridan Bogotac. Meni. ...Tulsa King me kupio.
June 4Jun 4 Odgledao The Split.Realno britanski pokušaj Good Wife.Jbga kvalitetniji ali...Upozorenje :Ja sam to počeo da gledam kroz streaming servis VOYO, ali oni su nešto sjebali i mnogo epizoda su bukvalno osakaćene.Nemam pojma da li je to samo kod mene na uredjaju, ali proverite trajnja.Jedna epizoda je trajala 08:00 minuta!Na kraju sam skinuo sa torenta...Nicola Walker odlična, i ostali nisu loši...
June 4Jun 4 Landman je "platio" naftaš i vlasnik Dalas Kaubojsa Jerry Jones.A Sheridan jebe, ne vadi.Koliko je on toga "izbacio"...
June 4Jun 4 On 3. 6. 2025. at 21:26, đorđe geprat said:troepizodna serija po stvarnom događaju "Des". masovnom ubici. ko nije gledao, treba. moji omiljeni glumci. tenant i mejs.Gde ovo ima da se gleda?
June 4Jun 4 Just now, Gavran said:Legalno ili manje legalno?Ne pravim pitanjeVIdim da ga ima na Amazon Primeu ali nema za naš region Edited June 4Jun 4 by steins