Jump to content

O serijama

Featured Replies

Landman je trebalo da bude za naftashe ono sto je Yellowstone za kauboje.

na zalost dobili smo malo drame oko sina i puno majmunisanja gospoje uz Bilija papuchara.

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Landman smeće, ne trošite vreme

i ja sam od toga digao ruke posle 3 epizode. bas prazno

Ne znam šta ste očekivali, ima preterivanja i sladunjavosti (takoreći sa svim članovima porodice), ali generalno nije baš da je toliki treš. Tematika je interesantna i nudi spoznaju koliko smo i dalje zavisni od nafte i njenih nusproizvoda i da se to neće skoro promeniti sa svim mogućim zelenim agendama, glumačka ekipa više nego respektabilna, Bili igra životnu ulogu, Jerry fucking Jones cameo, Texas, kaubojština, pikapovi sa 6 točkova,.... šta tu ima da se ne voli??! jerry

Premalo Demi Mur, ali jbg...

Edited by ducca

Da BBT igra zivotnu ulogu, osim ako nije zajebancija, to je bas onako jaka izjava.

Po meni, njegova poslednja dobra uloga, ne racunajuci serije Fargo i Golijat, je u Kolima Dzejn Mensfild iz 2012

sling blade, nekoliko praznih mesta, bad santa, pa sve ostalo ;)

troepizodna serija po stvarnom događaju "Des". masovnom ubici. ko nije gledao, treba. moji omiljeni glumci. tenant i mejs.

Edited by đorđe geprat

4 hours ago, ultra plasticni said:

Da BBT igra zivotnu ulogu, osim ako nije zajebancija, to je bas onako jaka izjava.

Po meni, njegova poslednja dobra uloga, ne racunajuci serije Fargo i Golijat, je u Kolima Dzejn Mensfild iz 2012

Dobro der, mozda sam maaalo preterao, ali posluzilo je narativu. sleep

Svakako Billy je odlican, i dalje sam stava da mu je ovo jedna od boljih uloga.

Spoiler

Steta sto je serija u nekom momentu dobila dimenziju sapunice sa pojavama cerke i zene, ali cak i sa njihovim tra la la segmentima BBT izvlaci svaku scenu i hendluje ih rutinski.

zegsi zajebana advokatica iz landmana je rodjaka prijatelja koji drzi kanadski bar u pekingu. nisam dosao ovo da napisem, ali kad vec spominjete tu odlicnu seriju. ja je cekam kada dodje u kinu i sve cu da vas cinkarim...

zavrsio firiends and neighbours. na kraju ipak pozitivni utisci i laganih 7/10