Monday at 19:421 day Landman je trebalo da bude za naftashe ono sto je Yellowstone za kauboje.na zalost dobili smo malo drame oko sina i puno majmunisanja gospoje uz Bilija papuchara.
21 hours ago21 hr Ne znam šta ste očekivali, ima preterivanja i sladunjavosti (takoreći sa svim članovima porodice), ali generalno nije baš da je toliki treš. Tematika je interesantna i nudi spoznaju koliko smo i dalje zavisni od nafte i njenih nusproizvoda i da se to neće skoro promeniti sa svim mogućim zelenim agendama, glumačka ekipa više nego respektabilna, Bili igra životnu ulogu, Jerry fucking Jones cameo, Texas, kaubojština, pikapovi sa 6 točkova,.... šta tu ima da se ne voli??! Premalo Demi Mur, ali jbg... Edited 21 hours ago21 hr by ducca
20 hours ago20 hr Da BBT igra zivotnu ulogu, osim ako nije zajebancija, to je bas onako jaka izjava.Po meni, njegova poslednja dobra uloga, ne racunajuci serije Fargo i Golijat, je u Kolima Dzejn Mensfild iz 2012
16 hours ago16 hr troepizodna serija po stvarnom događaju "Des". masovnom ubici. ko nije gledao, treba. moji omiljeni glumci. tenant i mejs. Edited 16 hours ago16 hr by đorđe geprat
15 hours ago15 hr 4 hours ago, ultra plasticni said:Da BBT igra zivotnu ulogu, osim ako nije zajebancija, to je bas onako jaka izjava.Po meni, njegova poslednja dobra uloga, ne racunajuci serije Fargo i Golijat, je u Kolima Dzejn Mensfild iz 2012Dobro der, mozda sam maaalo preterao, ali posluzilo je narativu. Svakako Billy je odlican, i dalje sam stava da mu je ovo jedna od boljih uloga. SpoilerSteta sto je serija u nekom momentu dobila dimenziju sapunice sa pojavama cerke i zene, ali cak i sa njihovim tra la la segmentima BBT izvlaci svaku scenu i hendluje ih rutinski.
11 hours ago11 hr zegsi zajebana advokatica iz landmana je rodjaka prijatelja koji drzi kanadski bar u pekingu. nisam dosao ovo da napisem, ali kad vec spominjete tu odlicnu seriju. ja je cekam kada dodje u kinu i sve cu da vas cinkarim...zavrsio firiends and neighbours. na kraju ipak pozitivni utisci i laganih 7/10