May 8May 8 13 hours ago, MiddleClass said:The Handmaid's TaleJel bilo potrebe za 6 sezona?Ja sam prestala da gledam posle treće. U stvari odgledala sam, valjda, 2 epizode iz četvrte sezone i definitivno batalila. Ne znam zašto je moralo da se razvuče na još 2 sezone.
May 8May 8 Možda će nekoga zanimati, izašla je 3. sezona BoZ.Rotten TomatoesBlood of Zeus: Season 3 | Rotten TomatoesDiscover reviews, ratings, and trailers for Blood of Zeus: Season 3 on Rotten Tomatoes. Stay updated with critic and audience scores today!
May 12May 12 Eternaut - vec vidjeno, sa solidno razvijenim likovima ali mi je postavka supljikava i uz sav napor nisam uspeo, rekao bih pre svega zbog nedoslednosti samih autora, da ukapiram kako sneg zapravo ubija.Bastovan - sjajno, blago bolesno i uvrnuto, sa koherentnom i zanimljivom pricom, pri cemu se jasno vide omazi dexteru. Jedva cekam sledecu sezonu. Edited May 12May 12 by Drako
May 12May 12 Rotten TomatoesMurderbot | Rotten TomatoesDiscover reviews, ratings, and trailers for Murderbot on Rotten Tomatoes. Stay updated with critic and audience scores today!Premijera za 4 dana.
May 12May 12 IMDbThe Sympathizer (TV Mini Series 2024) ⭐ 6.8 | Comedy, Dra...1h | TV-MATeško je objasniti šta su HBO ovde hteli. Ovo je kao neka satirična slika vijetnamskog slučaja iz vizure vietkonškog obaveštajca koji se posle pada Sajgona ubacuje u dijasporu, sa namerom da dokrajči izbegli oficirski kor i njihove pokušaje da iznova preuzmu vlast. Tako da tu "priču" pratimo malo ozbiljno a malo i šaljivo (jer gde su mladi tu je i šega, šala i pošalica) a malo ima i nekih digresija koje bi trebale da budu ozbiljne ali to nisu. Sve što se dešava zahteva ogromnu koncentraciju gledaoca i da se nekako vežemo za likove i radnju. A u tome žestoko fejluje. Doduše- prva epizoda i ona o snimanju filma su bombona za gledanje, jelte, režiseri su C. W. Park i F. Meirelles ali sve je to na kraju šibanje mrtvog konja kada gledalac ne može da se veže za bilo koji element.R. D. Junior, koji igra sve američke bad guys likove u jednom bizarnom a la Edi Marfi NORBITovskom fazonu je ogromni meeh. Jbga, loš je, prešmirava i ubija u svakom kadru, tako da i ta njegova "gluma" služi samo da se on zabavi. Da skratim palamuđenje- ovo treba zaobići jer je ovo nešto što je verovatno zabavnije njenim autorima nego nama, gledaocima.
May 12May 12 4 hours ago, Drako said:Eternaut - vec vidjeno, sa solidno razvijenim likovima ali mi je postavka supljikava i uz sav napor nisam uspeo, rekao bih pre svega zbog nedoslednosti samih autora, da ukapiram kako sneg zapravo ubija.Nigde se ni ne spominje kako sneg ubija, , mislim, nije imao ko da obavi hemijsku analizu i da istu dostavi akterima, kako bi znali od čega je pomrlo 99% poulacije.
May 12May 12 Nije objašnjeno u potpunosti ali inženjer Favali postavlja sasvim validnu hipotezu kada shvata da kompasi ne rade zbog poremećaja u Zemljinom magnetnom polju i to dovodi u direktnu vezu sa Van Alenovim pojasevima radijacije čije su čestice pomešane sa snežnim padavinama potencijalni uzrok masovnog umiranja. Edited May 12May 12 by Gavran
May 12May 12 Malo je nategnuto to da cim pruzis nogu vani padnes momentalno mrtav, a ako stojis pod nadstresnicom nikom nista.
May 12May 12 Ćao drugari. ...Ništa - ovo mi je prvi post ovde ... Htedoh da kažem u vezi eternauta ... da li se neko seća ovog stripa? Jaaako dobar ...Isti čovek ih je pisaoVerovatno ima još neko ko je odrastao uz Stripoteku. ❤️Ništa - samo to.Pozdrav.
May 12May 12 @Lo Zingaro Hteli su izgleda da taj sneg i ono što je smrtonosno u njemu predstave kao jedino opasno u direktnom dodiru, posebno ako se udahne (otud i one spasonosne maske). Nije previše ubedljivo objašnjenje možda (ne bih rekao da se umire od radijacije baš tako brzo) ali meni to ipak nije smetalo. Edited May 12May 12 by Gavran
May 13May 13 krenula i druga sezona poker face koga zanima.Spoilerprvi par epizoda nako, al je treca sjajna, uz ludu najava za nastavak sezone - kom se svidela prva, bice mu dobra i ova sve mi se cini.
May 13May 13 Meni se svidela prva sezona, ali mi je u prvoj epizode druge sezone smetalo karikiranje placenih ubica koje je jure, pocelo sve da lici na parodiju...