Jump to content

O serijama

Featured Replies

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Your Friends & Neighbors

5/10

svidza mi se casting, ali je sve nekako sterilno i dosadnjikavo. dacu im jos jednu sansu u drugoj epizodi

Bosch Legacy S03 jako sam zadovoljan posle 8 epizoda. Odličan krimić i svaki storilajn radi odlično.

Zajebah se, mislio da ima 8 epizoda sezona u stvari 10, večeras je 9, pa ću morati 10. da čekam 7 dana al šta da se radi.

čudi da righteous gemstones nije popularniji na forumu. danny mcbride je car, uvek glumi istog mentola sa sujetom ko kuća i nikad ne dosadi. eastbound & down mi je bio malo više sirov, ali zato je vice principals sjajan. od par likova koji su radili sa mekbrajdom sam pokupio impresije da je najpametniji i najzabavniji čovek kojeg znaju. što nije nešto što se čuje svaki dan o kome god da se radi. isto edi paterson je neviđena carica, takva je lujka pred kamerama da je teško zamisliti da i van kamera nije fijuk. gemstones je sličan vice principalsu, ima malo crime, još manje misterije a sve ostalo je deni mekbrajd universe. u stalnoj postavi su džon gudman i valton gogins, a meni je posebno zabavan duo mlađeg gemstona i lika kojeg je spasio iz kandži satanizma, koji je nabijen ogromnim seksualnim nabojem a da ga nisu ni malo svesni. pre par dana je bilo finale serije, ja sam odgledao dve sezone, i srčano navijam da zauvek njihov odnos bude odnos jednog blesana koji je ponosan na svoje delo i drugog blesana koji u ovom vidi nešto nalik isusu.

On 19.4.2025. at 10:28, banecare1 said:

Your Friends & Neighbors

5/10

svidza mi se casting, ali je sve nekako sterilno i dosadnjikavo. dacu im jos jednu sansu u drugoj epizodi

da dodam da je seriju potpisao jonathan tropper, kreator banshee-ja i warrior-a, pa su mi ocekivanja bila prilicno velika... tacno koliko je bilo i razocaranje nakon odgledane prve dve epizode. jos jedan los primer prelaska na komercijalne, mejnstrim platforme - lepo si je okarakterisao, ja bi dodao jos i kao ai-generated, tj. bez duse :(

2 hours ago, Mil@n said:

Bosch Legacy S03 jako sam zadovoljan posle 8 epizoda. Odličan krimić i svaki storilajn radi odlično.

Zajebah se, mislio da ima 8 epizoda sezona u stvari 10, večeras je 9, pa ću morati 10. da čekam 7 dana al šta da se radi.

Izasle su svih 10 (poslednje dve su na kioscima od 17.04)

MobLand je odlična. Londonska gangsterska ekipa Pirs Brosnan i Helen Miren kuje zavere i luduje.

Super je Mobland glumacka ekipa, samo sto cu ja sacekati da se emituju sve epizode pa onda gledati. Odvikao sam se da cekam nedelju dana za novu epizodu..

From dusk till dawn

Iz edicije - ja sam gledo da vi ne bi kašikama vadili oči.

Na šta sam ja potrošio dva sata bindžovanja, majko moja.

Znam da Rodrigez voli taj pulp pristup i pravljenje visokobudžetnog treša al što je mnogo, mnogo je.

frust

Prvu Severance sezonu odgledao, esencija depresije leb ti jebem, idem prvo da se bacim pod voz pa da gledam drugu

On 19. 4. 2025. at 10:28, banecare1 said:

Your Friends & Neighbors

5/10

Ta serija ima šanse jedino ako je odvedu u pravcu nekog Breaking Bad-a za Upper West Side. Treba nam potpuno poludeli Jon Hamm kao lopurda koja radi biznis sa preprodavcima mikrovalnih u China Town-u.

Ako budemo gledali kakvu muziku snima dečko njegove ćerke ugasiće se na kraju druge sezone.

Edited by Amos

On 26. 4. 2025. at 11:30, nautilus said:

MobLand je odlična. Londonska gangsterska ekipa Pirs Brosnan i Helen Miren kuje zavere i luduje.

On 26. 4. 2025. at 12:22, Jimmy Kowalski said:

Super je Mobland glumacka ekipa, samo sto cu ja sacekati da se emituju sve epizode pa onda gledati. Odvikao sam se da cekam nedelju dana za novu epizodu..

JEsam lepo rekla još pre mesec dana ;) Ja se sad učim ponovnoj strpljivosti i gledam nedelju za nedeljom. Sve su ludji i ludji lolol

Odgledao drugu 1923, bolja mi je nego prva osetno što je u neku ruku i logično jer je kulminacija.

Dobar kraj sve u svemu, sviđa mi se i što je Šeridan pošao putem čuvenog kraja Six Feet Under te podelio sa nama sudbinu Spenserovu, zadovoljan sam.

SpOjLeR

Jel su u Montani stvarno bile takve zime u to vreme? Nešto su mi se brzo posmrzavali oni u kolima, volim kad Šeridan ne štedi likove, ali koja temperatura treba da se smrzneš u kolima za manje od 24h...?

Edited by Mil@n

meni VIGIL odlican

1280-rose-leslie-main.jpg?quality=86&str

Edited by 3opge

The Handmaid's Tale

Jel bilo potrebe za 6 sezona?