April 10Apr 10 Juče odledao poslednju epizodu 1923, šta sam ja ovo gledao?! Ode serija u kurac, samo sam čekao ono nedonošče da progovori: Kill me. Taj Jeluoston svemir je veoma klimav, osnovnu seriju nisam ni gledao zbog toga, ali sam mislio da ove spinofove neće oterati u totalnu limunadu. Izgleda da gravitacija limunade baš jako vuče. 1883 mi je stoput bolja, od poslednjeg prikvela možda i odustanem posle ovoga. Kako se približava tajmlajnu originala, sve gore i gore.
April 10Apr 10 možda su očekivanja bila preterana?ja sam dobio tačno ono što sam želeo, kaubojac sa vrhunskom glumomnek bog poživi kevina kostnera i tima šeridana
April 10Apr 10 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:možda su očekivanja bila preterana?ja sam dobio tačno ono što sam želeo, kaubojac sa vrhunskom glumomnek bog poživi kevina kostnera i tima šeridanaMeni ovo na kraju uopšte nije bio kaubojac, mešavina horora i partizanskog filma. Jeloustoun mi je bio pun ideologije od starta. Neke nebulozne, pa sam odma odustao. Onda su te mini serije malo smanjile gas i nadao sam se klasičnoj vesternizaciji, koja ne traži previše opravdanja. Od pančlajnova napraviše teoriju, mnogo priče ne stoji tim likovima :) Šeridan se rasplinuo, u pokušaju da 'objasni' sve užase modernosti: lude Engleze aristokrate, kapitalizam budućnosti, Sicilijance i mafiju, seksualne manijake i feminizam i tako dalje ne mogu sad svega ni da se setim. Gluma je vrhunska u svakom slučaju, mislim da nikad nisam ni gledao Forda i Miren u gore napisanom ostvarenju. Bolje da su spakovali u jednu sezonu, cela ona Afrika je mogla da se edituje od starta i fokus prebaci na ranč. U kontekstu epiloga mi je to još jače izraženo, ionako su na kraju suzili priču. Moj utisak...
April 10Apr 10 moje jedino očekivanje od serije koju započinjem je da ću je završiti, pošto sigurno 80% kojih započnem ne završima od onih koje uspem da priteram svaka deseta je topsam završio, što je za autora pohvalno(alo neko vidi tš-a nek ga obavesti)ys sam započeo u korona karantinu i tih 4-5 sezona sam zbindža sa zadovoljstvomizgleda sam jedan od retkih kome 1883. nije legla. presporo mi je bilo, kao neki nemontirani materijal za film, pa kao šteta je da se bacigeneralno produkcija serija je odavno premašila filmsku, ali njen razvoj nije pratio i razvoj scenarija i dramaturgije. deluje mi kao da se vade scenariji za film iz nekog budžaka i na brzaka prepravljaju za serije, a to neće da može.
April 10Apr 10 The Pitt je u sustini gluparija, odlicno stivo za studente medicine i buduce babice da nauce osnove obstetricije.Iritira uzasno posveceni glavni junak pa cak i njegov kolaps pod teretom stresa i pogibelji se pretvara u toplu ljudsku bljutavstinu sve skupa sa molitvom.
April 11Apr 11 Gledao u cugu slow horses, adolescence i Dan šakala i sve mi je fino leglo (ok od konja sam fakat ipak više očekivao), ali šakal ponajviše, ko voli bondovštinu / bornovštinu sa kao tu nekom poentom vrlo solidno ispričanu i na momente vrhunski režiranu.Nema riba ni u jednoj. Edited April 11Apr 11 by ToniAdams
April 11Apr 11 Neko je preporučio Black Snow, odgledao i očekivao iskreno malo više, rekao bih prosečna who is the killer priča u kojoj se skoro ništa i niko ne izdvaja preterano.Gluma na momente jako loša kod nekih likova, a Ragnar standardno dobro glumi polu psiha :)
April 11Apr 11 odgledala long bright river. onako, gledljivo, ali nije bog zna sta. zanimljivo mi je sto je to bas filadelfija koja ima one silne probleme s narkomanima, pa iz tog razloga sam odgledala.
April 11Apr 11 On 26. 3. 2025. at 5:06, pariah said:Simpatična trivia za sve koji prate The Pitt. Očevi I ćerke. nije cerka, bila mu je zena.
Sunday at 08:415 days 11 hours ago, đorđe geprat said:sbb klub "pad pariza"Ovo je kao Pad Londona samo ne glumi Džerard Batler?
Sunday at 15:224 days 6 hours ago, Arkadija said:Ovo je kao Pad Londona samo ne glumi Džerard Batler?padondona nisam gledao tako dane znam. ovo s padom pariza je nešto o osveti kapetana legije stranaca koga susaveznici prepustili talibanima. odgledao sam 3 epizode. malo mi je buđava nekad se desila švaleracija glavno pozitivca i predsednice. kvalitetniji je jerusalem. pogledaj to.
Tuesday at 23:492 days Završio se i The Pitt. Šta znam, imam utisak da ipak nisu dovoljno verovali svom konceptu pa su na kraju za svaki slučaj ubacili i sve ono što je publika navikla da gleda u raznim Sivim anatomijama. I masovne pucnjave i milion pacijenata u istom momentu i čudesna spasenja i badass doktor(k)e bez dana radnog staža u pravoj bolnici koje uspešno sprovode Hail Mary operacije jer su pročitali članak u medicinskom časopisu pa što da ne probaju, i jaaaaaaaaaaaaaaaako posvećene do granice pucanja koliko su dobri kao ljudi i ne mogu da podnesu da im neko umre doktore i gde su mladi tu je i šala situacije i na kraju sve ipak bude dobro i lepo i sutra je novi dan. I opet ćemo da SAVE LIVES, znači u životu više ne moram da čujem tu frazu. Dobro, niko se nije u kresnuo u sobi za dežurstvo, tu i dalje imaju veliki plus.I taj koncept koji sve vreme balansira između hiperrealizma i potrebe da se izazove dramski efekat, pa se nekako pogodi da se ono najzanimljivije dogodi baš negde oko punog sata jer tad treba da se završi epizoda, nakon izvesnog vremena počinje da iritira.Iako mi je bilo drago kad sam čuo da ima čak 15 epizoda, sad mislim da je bilo bolje da su imali 12 i da su jednostavno pustili da se normalno završi smena umesto onog cirkusa koji smo dobili na kraju i koji je makar meni značajno pokvario utisak. Edited Tuesday at 23:522 days by Halvard