Jump to content

O serijama

Featured Replies

Аутсорс, 2025

dostojevski sreće malo preduzetništvo, uoči moratorijuma na smrtnu kaznu, sve na obroncima kamčatskih vulkana, kinojezikom balabanova.

Izbegavao sam da započnem, ali..

Edited by makaronee
Slovce

On 29. 3. 2025. at 11:11, đorđe geprat said:

počeo sam da gledam na SBB klubu izraelsku seriju "Jerusalem". posle prve epizode malo šta mi je jasno, tri religije, obredi, neko muljanje s drogom. transfer nekretnina, podzemlje, bukvalno, grad ispod grada. probajte sa gledanjem.

koji paket, kaze mi da nisam pretplacen al ne pise za sta..

10 hours ago, Čutura said:

koji paket, kaze mi da nisam pretplacen al ne pise za sta..

ja imam EON FULL DUO na SBB

Možda misli na koji paket u video klubu?

2 hours ago, đorđe geprat said:

ja imam EON FULL DUO na SBB

ja sam do ove fuzije imao sve osim hbo on demand, a sada vidim da su mi neki naslovi koji su ranije bili na hbo a sada vise nisu, isto nedostupni ali ne vidim iz kog su podpaketa™.

15 minutes ago, Čutura said:

ja sam do ove fuzije imao sve osim hbo on demand, a sada vidim da su mi neki naslovi koji su ranije bili na hbo a sada vise nisu, isto nedostupni ali ne vidim iz kog su podpaketa™.

upravo sam proverio.

eon video klub ima. ukucaj u pretragu "jerusalim" kod video kluba, treba da izađe

sad sam proverio to se kod mene zove 'eon poklon paket' ima dva naslova u katalogu, jerusalim i ipcres files, i treba da se posebno kupi covid19

Da li još neko gleda ovu seriju. Ja odgledala prvu epizodu , Gaj Riči sa svim njegovim brutalnostima i iščašenim humorom od početka, sad da vidimo kako će se dalje odvijati sve Mob Land https://www.imdb.com/title/tt31510819/

jerusalim odlicna, nisam nista znala o organizaciji bezbednosti, sta je status quo, crkvama i monasima koji se biju i podmecu....bas je dobro uradjeno. i super mi je sto iako je izraelska, svi su podjednako bad guys.

da li je neko gledao the serpent - zmija? trazila sam po forumu da li pisalo o njoj, ali nisam nasla. jedna od najjezivijih serija koje sam odgledala u svom zivotu, iako imam odlicnu toleranciju na morbidarije.

zmija je serijski ubica koji sedamdesetih ubija hipike i turiste po tajlandu, indiji i nepalu. serija je radjena po istinitim dogadjajima, pogledajte obavezno. bbc produkcija, casting odlican.

IMDb
No image preview

The Serpent (TV Mini Series 2021) 7.6 | Crime, Drama, T...

57m | TV-MA

Gledao ja serpent, bila na netflixu.

Ozbiljno ludilo, ali Dahmer npr ipak za koplje iznad.

Dahmer je baš spooky i uopšte, cela priča je nadrealna...

7 hours ago, gagilija said:

da li je neko gledao the serpent - zmija? trazila sam po forumu da li pisalo o njoj, ali nisam nasla. jedna od najjezivijih serija koje sam odgledala u svom zivotu, iako imam odlicnu toleranciju na morbidarije.

zmija je serijski ubica koji sedamdesetih ubija hipike i turiste po tajlandu, indiji i nepalu. serija je radjena po istinitim dogadjajima, pogledajte obavezno. bbc produkcija, casting odlican.

IMDb
No image preview

The Serpent (TV Mini Series 2021) 7.6 | Crime, Drama, T...

57m | TV-MA

Pisalo se onda kada se pojavila. Delim tvoj utisak, odlicno uradjena, ali i vrlo mucna za gledanje. Suzdrzavao sam se da ne citam o tome pre nego sto zavrsim seriju, pa onda kao posledicu bas burno prozivljavas, jer ne znas da li ce se neko izvuci..

1 hour ago, Mil@n said:

Gledao ja serpent, bila na netflixu.

Ozbiljno ludilo, ali Dahmer npr ipak za koplje iznad.

Dahmer je baš spooky i uopšte, cela priča je nadrealna...

bas cu da potrazim, nisam ni cula za dahmer

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Pisalo se onda kada se pojavila. Delim tvoj utisak, odlicno uradjena, ali i vrlo mucna za gledanje. Suzdrzavao sam se da ne citam o tome pre nego sto zavrsim seriju, pa onda kao posledicu bas burno prozivljavas, jer ne znas da li ce se neko izvuci..

kucala sam u pretrazi i the serpent i zmija i nula rezultat, a nije mi se cesljao ovaj topic. jos mi bilo cudno da nema postova, nemoguce da niko nije gledao.

da, uzasno sam bila napeta dok sam je gledala. sad na epic tv ide jednom nedeljno, pa sam se podsetila, znaci gledam drugi put i taj osecaj se nije promenio. kad god je charles/alan u kadru bude mi neprijatno i jeza sve vreme. onaj pogled, stav..... ne znam da li sam tog glumca gledala jos negde, ali savrseno je odigrao.

2 minutes ago, gagilija said:

kucala sam u pretrazi i the serpent i zmija i nula rezultat, a nije mi se cesljao ovaj topic. jos mi bilo cudno da nema postova, nemoguce da niko nije gledao.

da, uzasno sam bila napeta dok sam je gledala. sad na epic tv ide jednom nedeljno, pa sam se podsetila, znaci gledam drugi put i taj osecaj se nije promenio. kad god je charles/alan u kadru bude mi neprijatno i jeza sve vreme. onaj pogled, stav..... ne znam da li sam tog glumca gledala jos negde, ali savrseno je odigrao.

Odlican je Tahar Rahim, vrlo versatilan glumac. Prvi put sam ga gledao u Un Prophete, to mu je bila breakthrough uloga. A bas neposredno pre Serpenta, gledao sam mini seriju Eddy, gde igra vlasnika dzez paba u Parizu..

Edited by Jimmy Kowalski