Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
On 6. 9. 2024. at 15:11, igoraki said:

Skinuo sam sinoć Scavenger reign, jel gledao neko, vredi li ?

Trailer deluje baš zanimljivo

Evo da odgovorim sam sebi, lepa je serija i super je dizajn sulude biosfere na planeti, podseća me negde na aster blistoka fazon, ako volite sf mislim da vredi pogledati. Nažalost sama priča mi nije baš zablistala...

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
On 18. 11. 2024. at 20:41, Mil@n said:

Na sezonu i po sam from-a, a odgovora ni od korova...

Ovo kao da je lost 2. Detaljni, sitnice, porukice, ukazi, ali na tome se sve završava. 

Ne mogu da kažem da mi nije zanimljivo da gledam, ali cmon give me something...

Završio drugu sezonu, mislim da je ovo apsolutni rekord da posle dve sezone imamo ravno nula odgovora na bilo koje pitanje tipa kako zašto gde, sad me već nervira...

Ni ovaj zaplet u drugoj sezoni oko muzičke kutije mi nije ništa specijalno, naprotiv, loše, baš loše... Ne možemo na kraju da dobijemo jedan odgovor i da to bude odgovor na sve, prosto moraju povremeno nešto da daju, ovako mu dođe kao da nas pisci jebu u zdrav mozak.

Posted

Krenulo OVO

Bili Bob u novoj seriji Tejlor Seridana, prva scena krenula jako posle toga sunovrat u proseravanje a la Jeloustoun dijaloga ko ima najvecu pisu u univerzumu, svaki kontakt obojen pametovanjem. bas sam ocekivao vise (tj nadao se) ali ne moze da se ne ubaci proseravanje u svaku sferu, od kafu s mlekom piju debili do mi smo oil men we make the country go brrr do pivo nije alkohol 

Blahhhhh bezveze 

• Hvala 1
Posted

Ovo posle 1.epizode deluje bas dobro :

Say nothing

Tesko i mucno, ali dobro... 

Posted
5 hours ago, jorma shparga said:

Ovo posle 1.epizode deluje bas dobro :

Say nothing

Tesko i mucno, ali dobro... 

gde?

Posted

Posle 3 sezone from-a mogu opušteno reći, teško, teško jebanje u zdrav mozak, pitanja milion odgovora ni u najavi, onako, popriličn bezobrazna serija u smislu broja podmetnutih plotova i subplotova za koje bukvalno nikad nijedno objašnjenje nismo dobili.

Ima tu i cringe glume, nekih glupih postupaka likova, ali sve u svemu, sprdnja sa gledaocima. 

Posted

Završila se Arcane, zauvek. 

Fale mi reči koje bi opisale koliko sam srećna što sam ovo odgledala i  tužna što je kraj priče. 

• +1 1
  • Hvala 2
Posted
3 minutes ago, Arkadija said:

Fale mi reči koje bi opisale koliko sam srećna što sam ovo odgledala i  tužna što je kraj priče. 

U isto vreme, slavimo to što je neko prekinuo nešto dok valja (nisam gledao s2 ali verujem ti da kvalitet nije pao), i da se nije odlučio da isisa poslednji dolar dokle god može.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
3 hours ago, đorđe geprat said:

gde?

serija je fx + disney a gledanje kod nas samo na neki ne bas toliko legit nacin...

• Tužno 1
Posted
On 20. 11. 2024. at 15:24, Blojler said:

Krenulo OVO

Bili Bob u novoj seriji Tejlor Seridana, prva scena krenula jako posle toga sunovrat u proseravanje a la Jeloustoun dijaloga ko ima najvecu pisu u univerzumu, svaki kontakt obojen pametovanjem. bas sam ocekivao vise (tj nadao se) ali ne moze da se ne ubaci proseravanje u svaku sferu, od kafu s mlekom piju debili do mi smo oil men we make the country go brrr do pivo nije alkohol 

Blahhhhh bezveze 

Ja kontam da Tejlor Seridan ima u podrumu zaključanu gomilu letećih šimpanzi koje kucaju scenarija.

Nemam drugo objašnjenje za ovu hiperprodukciju

jbga, serija je teško Šeridonovanje, pa ko voli nek izvoli.

Meni lično je zanimljivo kako šara po Americi - od Montane, preko Oklahome i Mičigena do Teksasa.  Ko Radoš Bajić :hail:

• +1 1
  • Haha 1
Posted
On 11. 10. 2024. at 11:24, Kampokei said:

Dobra Slow Horses, ukljucujuci i ovu sezonu. Ima malo nategnutih scena, ali valjda mora tako kad je krimi serija. BBC je seriju opisao kao anti-James Bond, i to mi se dopalo (a onda je neko na to prokomentarisao da bi stari BBC za razliku od danasnjeg i sam bio u stanju da napravi ovakvu seriju).

Odgledala u cugu :) svidelo mi se naravno a još više mi se svidja što na kraju vidim i nastavak , još da provalim kada će biti :D

• +1 1
Posted
58 minutes ago, steins said:

Ja kontam da Tejlor Seridan ima u podrumu zaključanu gomilu letećih šimpanzi koje kucaju scenarija.

Nemam drugo objašnjenje za ovu hiperprodukciju

jbga, serija je teško Šeridonovanje, pa ko voli nek izvoli.

Meni lično je zanimljivo kako šara po Americi - od Montane, preko Oklahome i Mičigena do Teksasa.  Ko Radoš Bajić :hail:

dobar pocetak i do sada ubedljivo najgori toupee Bili Boba, malo preteruju sa cerkom koja jeste dobro piche ali nema kukove 

Posted
13 hours ago, Mil@n said:

Posle 3 sezone from-a mogu opušteno reći, teško, teško jebanje u zdrav mozak, pitanja milion odgovora ni u najavi, onako, popriličn bezobrazna serija u smislu broja podmetnutih plotova i subplotova za koje bukvalno nikad nijedno objašnjenje nismo dobili.

Ima tu i cringe glume, nekih glupih postupaka likova, ali sve u svemu, sprdnja sa gledaocima. 

Znaci popizdeo sam na kraju ove devete epizode i sad cekam desetu samo vrte i zavijaju ko mrmot jbt a nigde nijednog odgovora.

13 hours ago, Arkadija said:

Sinoc sam pogledao S02E02, scene borbi kombinovane sa muzikom su im bru-tal-ne!

Gledaj Blue eye samurai ako nisi.

Posted
8 hours ago, 3opge said:

dobar pocetak i do sada ubedljivo najgori toupee Bili Boba, malo preteruju sa cerkom koja jeste dobro piche ali nema kukove 

U da zaboravio sam. Baš su preterali sa ćerkom.

Posted
39 minutes ago, Moća said:

Gledaj Blue eye samurai ako nisi.

:love5:   Jesam

• +1 1