jms_uk Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 20 hours ago, Fakundo Sava said: Yellowstone s2e05 Pogledajte adresu To je valjda jedini Beograd u US a da je pravi grad Ja sam mislio da ih ima dva, ali po ovome izgleda da ih je sedam (mesta). Najveci nema 10k stanovnika...
roux senyurt Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 On 29.11.2021. at 20:51, steins said: Mayor of Kingstown Auuu.... Jedna od boljih serija proteklih 5 godina. A to kažem posle samo 4 epizode. Impresivna ekipa stoji iza ove serije - Tejlor Šeridan /Sikario, Jelouston/ i Antoan Fukua. Odlično. Stvarno odlično. bravo! hvala za preporuku, fantasticna serija.
steins Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Kad [mention=2845]steins[/mention]preporučuje gledaće se [emoji4]Ti ne smeš da gledaš, naložićeš se pa ćeš početi da cepaš viski u nenormalnim količinama i kupićeš Glok [emoji23]Sent from my SM-N970F using Tapatalk
mustang Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 (edited) 9 hours ago, steins said: Ti ne smeš da gledaš, naložićeš se pa ćeš početi da cepaš viski u nenormalnim količinama i kupićeš Glok Sent from my SM-N970F using Tapatalk (Baci pogled na moj nov avatar sto promenih prosle nedelje ) Edited December 12, 2021 by mustang
mustang Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 (edited) Mayor of Kingstown Odgledah prvih pet epizoda, tacno se vidi energicnost i ljubav taylor sheridana prema karakterima Par stvari mi smeta al necu da kvarim. Jako mi se svidja spica i muzika, osecam fizicki klaustrofobicnost kingstowna. Realno prikazani zatvori. Imate li omiljenog lika vec? Ja sam vec nasla sebi Edited December 14, 2021 by mustang
Mil@n Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 Druga sezona Yellowstone-a ma podsetila na drugu knjigu Game Of Thrones, ludačka akcija non stop, likovi idu iz sranja u sranje t oliko da mi ih bude žao u nekom momentu, posle duuuuugo vremena, odgledao sam nešto da em nateralo da se primaknem ka tv-u u radoznalosti šta i kako će se odviti u poslednjoj epizodi. Malo se usporilo posle 4 epizode treće sezone ali nemam sumnje da kreće akcija. Topi mi se tv od pejsaža ranča i okoline, režija konstantno siluje te motive, i ne može nikako da dosadi... Fascinantni predeli.
mustang Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 A si nasao rec da opisss u tri lepe.bas ogavno zvuci 1
kipo Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 Iz nekog razloga bolje serije ostavim da odleze neko vrijeme a pocinjem i prekidam one lose. Mare of Easttown je superiska (nakon sranja sa netflixa) a The Kominsky method nije mjesto na netflixu. Bas su mi prijale. Malo sam se zaljubio u Kejt Vinslet, ovako divno obicnu, debelu, bez sminke..
black mirror Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 u nedelju krece yellowstone prequel 1883, sam elliott u glavnoj ulozi
Mil@n Posted December 17, 2021 Posted December 17, 2021 Pošto ne gledam ništa dok se ne završi sezona, čekaću kraj Yellowstone S4 uz Succesion
Lancia Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 Izvukao se Succession kakotako u poslednje dve epizode, prethodnih 7 prilicno mrsavo. Nisam zadovoljan
Frank Pembleton Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 1 hour ago, Lancia said: Izvukao se Succession kakotako u poslednje dve epizode, prethodnih 7 prilicno mrsavo. Nisam zadovoljan Ja pogledao prvih pet i jebote vrte se u krug...Nadam se da ce to na nesto da izadje...
Lancia Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 1 minute ago, Frank Pembleton said: Ja pogledao prvih pet i jebote vrte se u krug...Nadam se da ce to na nesto da izadje... Izadje na to, da ti najave sledecu sezonu, malo li je? @3opge je kriv, toliko se napalio na seriju i glumu a lepo sam mislio da ne gledam vise
Mil@n Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Završio succesion... Uh, uh, uh... Razočaranje... Repetitivno i slabo, bez bilo kakvog subplota, deoničari, grupa deoničara, investitor 1 investitor 2, pa u krug, totalno budalasta epizoda sa Kendalovim rođendanom, Roman ne može prostoproširenu rečenicu da sastavi da nije eka poskočica, pošalica... Pih. Epizoda sa Brojdijem - takođe totalni anti klimaks svega. Dosadno, nepotrebno. Šiv se ugojila 10 kila. Njen odnos sa Tomom kao i tokom cele serije - wtf? On je poluautističan, ako ne i čitavih 100%. Kendal nam se opet emotivno raspao, wow. Ovako ispadne sezona kada se snima u covid eri. 9 epizoda snimano na cca 5 lokacija, aj čisto da dadnemo nešto raji da gleda - pa ćemo se u 4. malo iscimati. Dinamike, tenzije ni od korova, ko je ovo pisao - ne zaslužuje produžetak ugovora. Čak je i kraj po malo stupidan, kako mogu roditelji da menjaju brakorazvodni ugovor, dali ste deci deonice, pa posle X godina, vraćaj nazad, mama se predomislila? Meh, mnogo sam rezigniran.
Recommended Posts