November 29, 20213 yr Je l neko odgledao ove tri epizode izvikane "Wheel of Time"? Meni epizoda 1 bila više nego bleda.Eno na Amazon Prime Video se piše ako nisi video, ja krećem sa trećom pa došao da isčitavam paralelno jer ima praznog hoda i sl. ali gledao sam i lošijeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 29, 20213 yr Mayor of Kingstown Auuu.... Jedna od boljih serija proteklih 5 godina. A to kažem posle samo 4 epizode. Impresivna ekipa stoji iza ove serije - Tejlor Šeridan /Sikario, Jelouston/ i Antoan Fukua. Odlično. Stvarno odlično.
December 3, 20213 yr 19 hours ago, mraki said: Navukoh se na Yellowstone, pičim 2. sezonu… Ja odgledao pilot, odličan.
December 3, 20213 yr Meni trebalo malo vremena, razvukao sam prve 3-4 epizode, presecao nekim drugim serijama…
December 3, 20213 yr Meni je ovo baš kako treba. Ozbiljna, kompleksna priča, dosta toga se desilo u prvoj epizodi (doduše, traje sat i po), glumci su mi ok, uspostavljene dobre relacije između likova (neverovatno je kako u nekim serijama to radi od prve epizode, negde se ne desi ništa par sezona), zaplet ok i potencijal veliki, a tu je i sjajna fotografija. Me like it. Jedina zamerka mi je na prešminkanog Kejsija, ne volim te kliše likove, lijep, mačo sladunjavi sin odmetnik, horse whisperer.
December 3, 20213 yr Ne diraj mi Kevina Eh, blago vama ... Moja zamerka je black matt farba na Ripu (kosa, brada, obrve) .. vidi se farba a prirodno je ridj. Zamaskirali su ga muški da ga čovek ne prepozna...inače mu čukundeda jedan od warner bros.
December 6, 20213 yr 16 minutes ago, Filozof manijak said: Interesuje me samo jedno, da li lik kog glumi Šon Bin gine do kraja serije? Ne, vencao se sa Grahamom.
December 8, 20213 yr Yellowstone s2e05 Pogledajte adresu To je valjda jedini Beograd u US a da je pravi grad Spoiler
December 8, 20213 yr Ja odgledah ovaj novi korejski hajp HellBound i baš dobro. Čak mi se više sviđa od Squid Game. PreporukaSent from my 5024D using Tapatalk