3opge Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 58 minutes ago, morgana said: yellowjackets je krs, osim muzike meni dobre.
morgana Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 uh, meni je serija bas razvodnjena. ali sad, da su dobre, vjerujem
mlatko Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Je l neko odgledao ove tri epizode izvikane "Wheel of Time"? Meni epizoda 1 bila više nego bleda.Eno na Amazon Prime Video se piše ako nisi video, ja krećem sa trećom pa došao da isčitavam paralelno jer ima praznog hoda i sl. ali gledao sam i lošijeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
steins Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Mayor of Kingstown Auuu.... Jedna od boljih serija proteklih 5 godina. A to kažem posle samo 4 epizode. Impresivna ekipa stoji iza ove serije - Tejlor Šeridan /Sikario, Jelouston/ i Antoan Fukua. Odlično. Stvarno odlično. 1 2
Skyhighatrist Posted December 2, 2021 Posted December 2, 2021 Prve dve epizode 15. sezone su na kioscima.
Mil@n Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 19 hours ago, mraki said: Navukoh se na Yellowstone, pičim 2. sezonu… Ja odgledao pilot, odličan.
mraki Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Meni trebalo malo vremena, razvukao sam prve 3-4 epizode, presecao nekim drugim serijama…
Mil@n Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Meni je ovo baš kako treba. Ozbiljna, kompleksna priča, dosta toga se desilo u prvoj epizodi (doduše, traje sat i po), glumci su mi ok, uspostavljene dobre relacije između likova (neverovatno je kako u nekim serijama to radi od prve epizode, negde se ne desi ništa par sezona), zaplet ok i potencijal veliki, a tu je i sjajna fotografija. Me like it. Jedina zamerka mi je na prešminkanog Kejsija, ne volim te kliše likove, lijep, mačo sladunjavi sin odmetnik, horse whisperer. 1
mustang Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Ne diraj mi Kevina Eh, blago vama ... Moja zamerka je black matt farba na Ripu (kosa, brada, obrve) .. vidi se farba a prirodno je ridj. Zamaskirali su ga muški da ga čovek ne prepozna...inače mu čukundeda jedan od warner bros.
Lezilebovich Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 BBCijeva troepizodna vrhunska serija - Time.
Filozof manijak Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Interesuje me samo jedno, da li lik kog glumi Šon Bin gine do kraja serije?
Lancia Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 16 minutes ago, Filozof manijak said: Interesuje me samo jedno, da li lik kog glumi Šon Bin gine do kraja serije? Ne, vencao se sa Grahamom. 1
Fakundo Sava Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Yellowstone s2e05 Pogledajte adresu To je valjda jedini Beograd u US a da je pravi grad Spoiler
gagilija Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Ja odgledah ovaj novi korejski hajp HellBound i baš dobro. Čak mi se više sviđa od Squid Game. PreporukaSent from my 5024D using Tapatalk
Recommended Posts