kipo Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 34 minutes ago, Lancia said: Skandinavci se bas ne trude da sneg i led na filmu prikazu romanticno, stavise uglavnom dobijes osecaj nespokoja i samoce. Mene uglavnom uhvati seta oko novogodisnjih praznika, al' me brzo prodje vec posle ponoci. Obozavam snjeznu scenografiju, tako da mogu da kolju vidre u snijegu, ja cu gledati
maheem Posted March 25, 2021 Posted March 25, 2021 (edited) On 24.3.2021. at 11:43, Lancia said: U cugu Björnstad ili po naski Beartown, izmisljena prica u izmisljenoj svedskoj vukojebini, kao podloga za kritiku drustva, ljudskih slabosti, jadnosti i predrasuda. Sta bi inace Skandinavci radili okovani snegom i hladnocom, nego lazmisljali. Ugodno potroseno vreme i sad mi se ponovo gleda hokej. Preteraše ga sa količinom nesreće po metru kvadratnome. Dovoljno je bolna i glavna tema. Mogao bi RTS da je emituje u prajmtajmu zbog aktuelne teme. Edited March 25, 2021 by maheem
Lancia Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 45 minutes ago, maheem said: Preteraše ga sa količinom nesreće po metru kvadratnome. Dovoljno je bolna i glavna tema. Mogao bi RTS da je emituje u prajmtajmu zbog aktuelne teme. Da, verovatno su im uvalili nekog Danca za scenaristu ili rezisera:) S druge strane, ja bih se sigurno smorio da je samo glavna tema na meniju.
maheem Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 7 hours ago, Lancia said: Da, verovatno su im uvalili nekog Danca za scenaristu ili rezisera:) S druge strane, ja bih se sigurno smorio da je samo glavna tema na meniju. Mislio sam konkretnu na temu Isaka. Ovo ostalo je ceo paket. Interesantno mi je bilo moje posmatranje hokeja: od volim hokej, to hokej, jebemtihokej, fujhokej, do kako učiti klince da budu ubice na terenu (ne samo u hokeju) a da u stvarnom životu budu normalni?
Lancia Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 6 minutes ago, maheem said: Mislio sam konkretnu na temu Isaka. Ovo ostalo je ceo paket. Interesantno mi je bilo moje posmatranje hokeja: od volim hokej, to hokej, jebemtihokej, fujhokej, do kako učiti klince da budu ubice na terenu (ne samo u hokeju) a da u stvarnom životu budu normalni? Hokej kao way of life. Dominantan sport u nekim nacijama poprima kulturu zivljenja. Slicno je kao kad je u pitanju ragbi, kriket, koledz sportovi... 1
koksy Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 On 17.3.2021. at 10:40, Lancia said: Dobro vozi Your Honor posle 3 epizode. Svidja mi se mi se ovaj tip sto glumi Jimmy Baxtera, nema sanse da mu zapamtim ime: gledao sam izraelsku preteču ove serije. držao je pažnju ali je bilo dosta situacija u kojima se spasava stvar deus ex machina intervencijama.
Lancia Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 1 hour ago, koksy said: gledao sam izraelsku preteču ove serije. držao je pažnju ali je bilo dosta situacija u kojima se spasava stvar deus ex machina intervencijama. Ne znam za izraelsku, pretpostavljam da je bolja, nije ovo taj tip serije, gde ces da trazis neki bogznakakav kvalitet, vec dobre likove i dobru zabavu. Zadatak ispunjen skroz. 2
Frank Pembleton Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 gledao sam izraelsku preteču ove serije. držao je pažnju ali je bilo dosta situacija u kojima se spasava stvar deus ex machina intervencijama.Pa jeste, ta cela priča je "neodrživa" no ipak mi je ova izraelska bolja.Onaj tvist sa sinom me je "oduševio" kad priznaje ubistvo BTW ja na IMDB ne vidim da se uopšte spominju "druge" verzije... .... Shiit has hit the fan!
koksy Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 ja sam gledao samo izraelsku, po opisu deluje da je zaplet tu negde, samo smešten u drugi milje. dozvoljavam da je prosto koincidencija.
אַף אֶחָד Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Serije komedije - malo sam ih gledao, ali te sto sam gledao znam napamet - teskasi Mucke, Fawlty Towers, Father Ted, Black Adder, manje klasicne Coupling, Absolutely Fabulous, od novijih Letdown. Ima li nesto slicno od cega se covek smeje tako da se trese kuca? Dajte neku preporuku, pliz.
napadaj Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 BeckerMeni je to omiljeni sitkom."I've been to Disneyland, more kids is not the answer" [emoji38]ol:
Indy Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 On 21.2.2020. at 22:45, mlatko said: Il cacciatore (2018) Prošlo već više od godinu dana od ovog posta, ali evo sad se streamuje kod nas Down Under. Još pokušavam da se uživim, ali gluma je OK, a i period (rane 1990.) je adekvatno prikazan. Finije za gledanje od Gomorrah (nemam više stomak za te stvari, hranjenje svinja ljudima i sl), mada sad gledam da izbunarim iz potoka Inspektora/Komesara Montalbana... Od dosade sam počeo ponovo da gledam Spooks, dakle kvalitet priče se sunovratio posle prvih nekoliko epizoda... Počelo je skoro na nivou leCarrea, a ubrzo su se negativci pretvorili u James Bond strip-ovske zlikovce, samo im fale bele mačke u krilu. Tu je negde i ona legendarna epizoda o zlim Srbima (rame uz rame sa večito zlim Rusima, zlim Ircima i zlim muslimanima svih sorti. Ne se smaraju sa nijansama.) 1
אַף אֶחָד Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 13 hours ago, napadaj said: Becker Meni je to omiljeni sitkom. I've been to Disneyland, more kids is not the answer" ol: Becker je genijalan. "You're on my list" jedna od fraza koje svakodnevno koristimo u kuci. "Idi da bacis djubre!" "You're on my list." Gledali smo pre neku godinu. Karaker dr. Housea ima puno da zahvali Beckeru. 2
black mirror Posted March 27, 2021 Posted March 27, 2021 23 hours ago, chandra said: Serije komedije - malo sam ih gledao, ali te sto sam gledao znam napamet - teskasi Mucke, Fawlty Towers, Father Ted, Black Adder, manje klasicne Coupling, Absolutely Fabulous, od novijih Letdown. Ima li nesto slicno od cega se covek smeje tako da se trese kuca? Dajte neku preporuku, pliz. da ali g show u slucaju da nisi gledao 1
Recommended Posts