March 17, 20214 yr Uzivao sam gledajcui rumunsku seriju Umbre (Senke) odlicni likovi i puno muskih golih dupeta ko voli
March 18, 20214 yr Odlična prva epizoda Novina. Jedino mi malo iskarikirano deluje odnos investitora i majke, ali sve ostalo je za sada za 10.
March 18, 20214 yr 23 hours ago, 3opge said: Uzivao sam gledajcui rumunsku seriju Umbre (Senke) odlicni likovi i puno muskih golih dupeta ko voli @Lancia
March 19, 20214 yr jel to od svinjskog dupeta napravljeno?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 19, 20214 yr Aman, nije dupe i ne može biti! Guzni meridijan je konveksan, a Majina vulvomaska je konkavna.
March 19, 20214 yr jes vala, nego ti nadji jos jedan avatar sa spustenim repom, kad se nadjes u nebranom grozdju kao sad. preventive radi Edited March 19, 20214 yr by Haralampije
March 19, 20214 yr 12 minutes ago, Skyhighatrist said: Jel' gleda neko S3 American Gods? Imal' smisla? Ne ja, al' mi ostalo jos dve epizode od Your Honor, ziva nisam sta ce biti na kraju
March 19, 20214 yr Jel' gleda neko S3 American Gods? Imal' smisla?Da, pogledao sam (sasvim solidnu) prvu treće i ne stignem da produžim. Druga sezona me je vozala gore-dole, ali se završila prilično burno... možda i jer sam je odgledao tokom izbijanja epidemije u februaru/martu. Poklopila mi se zadnja epizoda sa zadnjim radnim "danom" u trećoj smeni i evo odtad ne radim. SoundtrackSimbologija jeste možda malo razbacana ali me je radila. Atmosfera (osta)je prilično upečatljiva, čorba spektakla i mazohizma.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 19, 20214 yr Daću mu šansu, sa'će ionako kraj sezone, pa može na eks, ako valja. Kupio i Your honor, da vidim šta se Lancho tolko uzmuvo