Strucnjak Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 doso i ja da bacim preproruku za Small Axe, odlicna
jms_uk Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 Je li neko gledao Secrets and Lies - dve sezone ima, valja li cemu?
Uskebasi Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Prva dobra, od druge sam odustao posle par epizoda.
TdEII Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Re. Secrets and Lies - recimo da sam gledao. Posle prve epizode prve sezone činilo mi se da sa stopostotnom sugrunošću znam ko je ubica. Kako me set up cele sezone nije zanimao, preskočio osam epizoda i pogledao poslednju. Nisam pogrešio u krivcu. Za drugu sezonu mi je trebalo da odlgedam čak dve epizode, pre skoka na poslednju. 2/2, I was on fire Smetalo mi je uobičajeno: SAD tipski kasting, i u prvoj, a posebno u drugoj sezoni apsolutno neuverljiv zaplet, diskutabilne motivacije junaka i, naravno svi glumci su Mis ili Mister Univerzum koji, razumljivo misle da je izgled dovoljan, šta sad tu nešto ima i da se glumi. 2.5(eventualno slaba 3)/5
jms_uk Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 3 hours ago, Milosh76 said: Kakva je nova sezona the Blacklist? Meni je i dalje OK, samo sad je dosta na odnosu Liz-Red-Katarina i ko kome tu (ne) veruje... 1
maheem Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 (edited) Normal People, 8.epizoda. Kakva grozna kuća, grozne pločice, grozno drveće, grozna terasa, grozan escajg, grozne haljine, grozna vožnja bajkovima. Oduševljen sam serijom. Edited November 29, 2020 by maheem 2 1
Jumanji Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Normal People, 8.epizoda. Kakva grozna kuća, grozne pločice, grozno drveće, grozna terasa, grozan escajg, grozne haljine, grozna vožnja bajkovima. Oduševljen sam serijom. [emoji3] slicno sam vrlo iznela svoje impresije skoro.Inace ide na hbo od 1.decembra.
TdEII Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Lako, pitko, lepo: All Creatures Great and Small Davno su se čitale knjige i ne sećam se kako sam zamišljao Zigfrida, a vala ni Džejmsa, ali nekako su mi ovi likom baš lepo legli.
jms_uk Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 On 28.11.2020. at 15:40, Milosh76 said: Kakva je nova sezona the Blacklist? Zaboravih da ti kazem da posle ove prve dve epizode imaju pauzu do januara
maheem Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 On 29.11.2020. at 17:10, Jumanji said: slicno sam vrlo iznela svoje impresije skoro. Inace ide na hbo od 1.decembra. Jebate al sam se rasplakao na poslednjoj epizodi. Kakvi nepopravljivi mazohisti :( 2
mustang Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 (edited) Meni jedna od omiljenih serija. U top tri 2019/2020 sigurno Ništa pretenciozno, život kao takav. I lepo me podseti šta to beše zaljubljivanje, prva iskustva, nadanja, strahovi, svesno ego gubljenje kosmičkog partnera... Jebeni paterni. Edited December 1, 2020 by mustang 2
Lancia Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 On 29.11.2020. at 16:03, maheem said: Normal People, 8.epizoda. Kakva grozna kuća, grozne pločice, grozno drveće, grozna terasa, grozan escajg, grozne haljine, grozna vožnja bajkovima. Oduševljen sam serijom. Grozan si, sad cu da skinem
maheem Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 7 minutes ago, mustang said: Meni jedna od omiljenih serija. U top tri 2019/2020 sigurno Ništa pretenciozno, život kao takav. I lepo me podseti šta to beše zaljubljivanje, prva iskustva, nadanja, strahovi, svesno ego gubljenje kosmičkog partnera... Jebeni paterni. Nisam čitao knjigu, cure kod kuće su je čitale a kod mene čeka red. Bitne stvari je pisac izložio a realizacija serije i glavne role su odlični. Možda bi mi bila nejasna da sam tinejdžer tj. dvadesetogodišnjak pa mi je interesantno kako je mlađi svet reagovao na nju.
maheem Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 (edited) Small Axe e03: Red, White and Blue Odlična, najbolja režija do sada. Edited December 2, 2020 by maheem
Recommended Posts