Jump to content

O serijama

Featured Replies

odgledao preko kluba celog "frosta". malo me smorilo na kraju kada dekica u poslednjim minutima izigrava konjicu koja stiže. dosta delbojevskih gegova.

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Nasao u skladistu Carnivàle. Fino ludilo.

ja sve danas sutra pa nikako

Jel gledao neko Devs?

On 12.3.2020. at 22:18, Lancia said:

Nasao u skladistu Carnivàle. Fino ludilo.

Malo je boljih...

On 13.3.2020. at 16:16, DrIlic said:

Jel gledao neko Devs?

Ja pazarih ove prve tri epizode, ali nisam jos poceo da gledam.

Moze neka preporuka za komediju, na fazon It's always sunny in Philadelphia.

Unapred hvala.

Kidding sa Kerijem odličan! 

HboGo. 

Outsider bas ok, mada mi je Castle Rock bolje legao. Ne mislim da ce biti druga sezona,

Spoiler

ono je klasicna fora gdje stvorenje u zadnjih 5 sec ostavi slutnju da ce se vratiti..

18 hours ago, Mil@n said:

Kidding sa Kerijem odličan! 

HboGo. 

Odlicno, HBO go imam.

Hvala.

On 8.3.2020. at 13:20, Indy said:

Evo ja tek sad gledam, i izgleda mi odlično (početak). Sem toga ima Michael Shannona, što mi je dosta.

Moze pm gdje si pronasao? Ne uspijevam pokrenuti download..

Streamuje se ovde u Australiji (besplatno)... Ne znam da li ima po potocima, nisam proveravao...

Ima, ali nijedan ne radi iako izgleda ok.

On 15.3.2020. at 18:55, kipo said:

Outsider bas ok, mada mi je Castle Rock bolje legao. Ne mislim da ce biti druga sezona,

Reveal hidden contents

ono je klasicna fora gdje stvorenje u zadnjih 5 sec ostavi slutnju da ce se vratiti..

the outsider malo luta u sredini i osim prve 2 epizode pati kad god holly nije na ekranu, ali kad se podvuče crta lepo mi je baš leglo to smeštanje kingovštine u neki "realniji" true detective kalup. paranormalnost dosta bolje pogađa kad se odvija u "pravom" svetu, sa pravim posledicama.

idem da sad da gledam drugu sezonu castle rock. nisam planirao pošto me prva smorila (ne sećam se ni da li sam završio), ali vidim da ovu drugu hvale sa dosta strana, a i kasting valja.