Marvin (Paranoid Android) Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 3 minutes ago, Host said: Ne znam da li sam spominjao, ali Nadia Spoiler
Bojan Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 On 26.6.2019. at 22:59, Mil@n said: Moram da priznam da se Hansmaid Tale dosta popravio u drugoj sezoni, tačnije, kako se razvijao odnos između Džun i Serene, na kom je serija počela da se zasniva, meni barem. Serena je , pamtim je još iz Dekstera. Ima baš teških i dobrih scena što je svakako plus, a kamera i kadriranje na momente su spektakularni. Kod ove serije je zanimljivo da naprave jednu fenomenalnu epizodu, a onda sve to resetuju i tri epizode pratiš opet jedno te isto.
pariah Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 Je li kvaka 22 zaista dobra, čuči mi na desktopu? Trenutno bindžujem žicu po 70-i put.
pariah Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 20 hours ago, Bogotac said: Le Bureau,nigde da nadjem sa prevodom Iako sam rekao da neću više da je gledam, čisto iz mazohizma ću pogledati. Ako može neko da šibne koji Torrent sa titlovima u pm, bio bih mu veoma zahvalan.
Frank Pembleton Posted June 28, 2019 Posted June 28, 2019 @HostOvde slobodno možeš i 3....shiit has hit the fan...
mustang Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 pocela handmaid tales...sto mrzim samu sebe kad krenem da ubrzavam scene.....presporo ono gledaj me oci gledam te u oci sad ko prvi ne trepne tisina tisina tisina fuck i tako na svakih 10min.
Fakundo Sava Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Odavno reko da je to omaž Maloj nevesti. Kako drugačije razvući knjigu od 250 strana
Marvin (Paranoid Android) Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 14 hours ago, pariah said: Je li kvaka 22 zaista dobra, čuči mi na desktopu? Trenutno bindžujem žicu po 70-i put. Dobra, dobra.
pariah Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 8 hours ago, mustang said: pocela handmaid tales...sto mrzim samu sebe kad krenem da ubrzavam scene.....presporo ono gledaj me oci gledam te u oci sad ko prvi ne trepne tisina tisina tisina fuck i tako na svakih 10min. pokušavao sam etvudovu sluškinju ali ne mogu da svarim ovu glumicu. Ni kod Jane Campion, jedino kod mad men-a. Pa onda saznanje da je sajentološkinja, pa.... Možda najviše od svega- ne mogu da provalim je li seksi ili ne. Zaista čudno. Ovo poslednje.
pariah Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 (edited) On 27.6.2019. at 15:09, Frank Pembleton said: Naravno nastavi. Preporučuje se bindžovanje... Baš odlično vozi, ne štedi gledaoca, treba biti koncentrisan... ...shiit has hit the fan... Izvinjavam se na smaranju. Šta si počeo da gledaš? 1 sezonu? Ili je izašla negde 4-a sezona? Greška u kvotovanju. sorry mislio sam na prethodni post, pišem sa tel. Edited June 29, 2019 by pariah
Frank Pembleton Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Izvinjavam se na smaranju. Šta si počeo da gledaš? 1 sezonu? Ili je izašla negde 4-a sezona? Greška u kvotovanju. sorry mislio sam na prethodni post, pišem sa tel.Pričamo o Le Bureau des... Ja sam odgledao sve 4...Host krenuo od prve... ...shiit has hit the fan...
pariah Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 (edited) Znam da je biro u pitanju. Nego ne mogu da skontam da li sam ja gledao 4-u, mislim da nisam. Ima li je na torrentima, nisam je našao? JESAM GLEDAO. sorry na smaranju. mozak trokira od vrućine Edited June 29, 2019 by pariah
mustang Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 (edited) 6 hours ago, pariah said: pokušavao sam etvudovu sluškinju ali ne mogu da svarim ovu glumicu. Ni kod Jane Campion, jedino kod mad men-a. Pa onda saznanje da je sajentološkinja, pa.... Možda najviše od svega- ne mogu da provalim je li seksi ili ne. Zaista čudno. Ovo poslednje. wow nisam znala da je sajentoloskinja osim sto mi sve mirise na to a u jednoj sceni sam sam rekla sebi ma ova je sajentolog. sunca nije videla ima tu neku boju koze sto svi oni imaju, vitamin D ne postoji. bledo, slabasno nista posebno mi glumica, ima par poza, uglavnom ih kontrolise vratom, garant ce joj trebati vremena da se povrati u normalnu posle snimanja. jbga. kad bi mi prepricao u spojler hoce li naci dete svoje i hoce li pasti ta vlast pa da ne moram da se bakcem. Edited June 29, 2019 by mustang
pariah Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Spoiler Bogami u romanu nema happy end-a, koliko se sećam. Atwoodova je stvarno dobar roman napisala. U top tri sigurno, ne računajući njena "sf" dela. Samo sam odgledao dve epizode i batalio. Znači nemaju vitamina D. Vampiri. Ne znam njihovu strukturu ali je možda jača od Travolte jer on odavno snima B filmove. A opet, Travolta ima staža. Kao i dozvolu da ubije. Ovo zadnje je rekla jedna bivša, poznata je i ona ali me mrzi da kopam intervju po tjubu.
nisam ja Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 Ja sam sluškinje napustio i spalio sve mostove. Eventualno
Recommended Posts