Jump to content

O serijama

Featured Replies

the last kingdom...slatkis slatkis uthred

inace nisam neki ljubitelj viking prica ali u nedostatku sta da se gleda daj bar ovo i mogu vam reci legla odlicno. father biacca mi omiljen lik. ima i humora i pozelis da duze traje. dobre borbe mada sam neke preskakala

• Replies 22.8k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Je l' vredi Boardwalk Empire?

Evo me u trećoj epizodi.

OK, bilo je i sisa ali ne znam da li da nastavim.

Odgledao sam skoro sve Atenborouve dokumentarce.

@Bujodrag  Prve dve sezone 9/10,posle toga nema potrebe,nije tako loše,ali su ostali bez para i poslednju sezonu  skratili i snimili samo da bi ispoštovali publiku 

odlicna je ako volis gagseraj. po mom misljenju daleko bolja od hvaljenih peaky blinders-a...

Pada malo u četvrtoj al se vraća.  Sjajan kraj. Vredi pogledati.

15 minutes ago, Bright Billy said:

odlicna je ako volis gagseraj. po mom misljenju daleko bolja od hvaljenih peaky blinders-a...

Brate.

Bordvok je ozbiljna serija. 

Hvala. Nastaviću da gledam.

Koliko se dosadjujem, ne bih smeo sebi dopuštati izbirljivost! :ohmy:

Ma super je. Pravi hbo flegsip.

On 12.6.2019. at 19:38, nisam ja said:

Gde se gleda fleabag? 

Nije ni hbo ni Netflix? 

Stvarno ne mogu da skidam ništa. 

Isto pitanje za leftovers. 

Amazon primevideo

Kvaka dobra na pola. 

Odlična je When They See Us.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

the letdown

so cute and soo very genuinely ozi:) a nisam mislila da ce mi se svideti.

Spoiler

Too old to die young. Refn režirao. Baš dark, kao njegovi filmovi, onako malo usporeno, sa minimumom dijaloga. Ali, dobro. I da, i u seriji ima tip sa čačkalicom u ustima.:D

absentia stana katic

posle sest godina nadjen fbi agent (stana katic) u zatvorenom kovcegu napunjenim vode. ko je drzao zarobljenu i sta se sve dogodilo u tih sest godina. nije lose za pred spavanje. amazon prime. dve sezone izasle. 

E da, zašto nema jedne jedine crne osobe u catch 22?