Jump to content
IGNORED

PPPictionary

kgmr
Valk
Message added by Valk,

Topik je tribute dragom forumašu Warpu. RIP.

Pravila Pikčnarija su na prvim stranama, ko hoće da se igra a mrzi ga da čita pravila - neka pita najpre redovne učesnike kako bismo izbegli nemile scene (možda i nasilne, ne znam još).

Ko pogodi sliku - u obavezi je da crta zadatak.

Čija slika je pogođena - u obavezi je da pošalje zadatak pogađaču.

Ko je u gužvi i nema vremena duže od 24h da pristupi izradi zadatka - prenosi pravo crtanja nekom dobrovoljcu

Crtanje može rukom, u paintu, digitalnim penom, kako god - samo da je autentičan rad učesnika a ne downloadovana slika s neta npr.

Welcome!

Recommended Posts

Posted

Slobodno se smej Tpojkane, ali u pravu sam i znam da sam u pravu

Posted

Mogla si neke oblake, pa sta bude. Ionako Lena sve pogodi:fantom:

• Haha 1
Posted
On 5.2.2023. at 11:19, Tpojka said:

Ko bi vama ugodio... :dry:

qed

Posted
2 minutes ago, fren said:

Mogla si neke oblake, pa sta bude. Ionako Lena sve pogodi:fantom:

Pa tehnicki moze, ali i to bi crkli dok porodimo sta je, stvarno nema potrebe za tim, ima i dovoljno poznatih i relatovno poznatih filmova, pesama etc kojk su koska ako bas ocemo da glodjemo koske, ne treba jos i da se zaroni u opskurnost maximalno

• +1 1
Posted

Nije baš tako. :)

Glavna tema filma koji je uzeo oskara (ne da to obavezno mora biti mjerilo za nešto) je priličan kandidat za pogađanje. 

:violina:

Posted

Onda je mogao da se pogadja film, a ne tema instrumentalna iz tog filma, pa nek je glavna tema 100 puta

Posted

Al' pravila su igre takva (jasna) da ne možeš sebi da zadaje zadatak koji ćeš crtati. :D

Srećom, dostavljen je drugi naslov, idemo dalje.

Posted (edited)

Pa nisam zadavala sama sebi, rekla sam ti odma da mi das nesto normalno (sto si i uradio da ne gresim dusu), a sad pomeras stative noskich style.

Nije poenta bila u tome da ja sama sebi zadam ili sta vec, nego da nema potrebe da se izvlaci tipa glavna instrumentalna tema filma koji je dobio Oskara samo da bi bila sto veca koska, jer to jeste koska cak i da je neki poznatiji film, jedino ona Vangelisova tema iz Vatrenih kocija mozda ne bi bila toliko koska za numeru/delo tog tipa, ali i to cak

Edited by Midgeta
  • +1 2
Posted

Iskreno, nije mi jasna teza.

Pretpostavila si da ekipa ne može da pogodi zadatak (razlog koji nije rečen, već moja pretpostavka) i dobila si zadatak za koji je besmisleno pretpostaviti isto. 

Kakve stative, kakav noskic?

:vermez3:

Posted

:isuse:

Da skratimo agoniju, smatrala sam da je glavna tema filma, tvoj inicijalni zadatak The beatitudes ili kako vec prilicno necrtljiv i nepogodljiv i da sam nacrtala nesto, ne znam kako bi se to ni hintovalo niti doslo do toga da se to pogodi, mozda sam.ja glupa i nemam  kreativnu crtu pa numem, zato sam i trazila drugi zadatak, koji uopste nije morao da bude Mornar, ima sasvim dovoljno pesama koje su crtljive i pogodljive, a da nisu ili blindingly obvious ili totalne koske.

In any case, pogodjeno je, zadatak je poslat, bice veceras i to je to

• +1 4
Posted

Za ovo ti moram priznati da si u pravu

3 minutes ago, Midgeta said:

pogodjeno je

:rolleyes:

Posted
18 minutes ago, Tpojka said:

16 minutes ago, Midgeta said:

Jos malo pa ce da se igra u parovima :riba:

• Haha 2
Posted
Just now, Lancia said:

Ne zna se je l' više naje8'o par u kojem crtam il' onaj u kojem zadajem. :fantom:

Posted
1 minute ago, Lancia said:

On je prvi poceo sa ovim sto prevrce ocima