November 5, 201410 yr Jebote ko je ta riba, neko mnogo dokon i entitled čim može sebi da priušti ostrašćeni tviter aktivizam i 115 tvitova tokom samo jednog dana oko jebene reklame?
November 5, 201410 yr mozda iz konkurentske reklamne agencije koja nije dobila posao od vip-a za reklamu?
November 5, 201410 yr meni je vulgarna fotografija koja prikazuje tri devojke, od dvadeset i kusur godina, kako spuštenih gaćica
November 5, 201410 yr Jebote ko je ta riba, neko mnogo dokon i entitled čim može sebi da priušti ostrašćeni tviter aktivizam i 115 tvitova tokom samo jednog dana oko jebene reklame? mozda zena zivi od feminizma, ima neku nvo ili nesto
November 5, 201410 yr I niko da okači novu vip reklamu... jebote kakvo neopevano sranje. generalno mrzim te zivotne reklamne poruke, a one su po pravilu vezane ili za mobilnu telefoniju ili za ldp
November 5, 201410 yr primećujem da nema 2 guys 1 girl i girl on girl action, kad je već mlados ludos akcenat kao nisi bila mlada ako sa drugaricom nisi podelila tipa... ti jsžim kretivno na kurac te metnem
November 5, 201410 yr My 2 cents: Kreativne ili ne, ovakve reklame za mobilne i ine operatere uopšte ne "rade" na mene kao potencijalnog korisnika. Kao da se ne znamo od ranije pa će sada kreativa da me zavede. Isti slučaj kao i sa predizbornim kampanjama: potpuno nepotrebno bacanje para i treniranje živaca.
November 5, 201410 yr carski argument :D +1 (Malo sam opskuran poslednjih dana ali sve sto bih rekao je vec neko napisao)
November 6, 201410 yr Ako nekoga zanima: http://cyberwanderlustblog.wordpress.com/2014/11/05/fontana-neravnopravnosti-ili-o-tome-kako-zene-pisaju/