Ariel Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Jebote ko je ta riba, neko mnogo dokon i entitled čim može sebi da priušti ostrašćeni tviter aktivizam i 115 tvitova tokom samo jednog dana oko jebene reklame?
Pontijak Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 mozda iz konkurentske reklamne agencije koja nije dobila posao od vip-a za reklamu?
Кристофер Лумумбо Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 meni je vulgarna fotografija koja prikazuje tri devojke, od dvadeset i kusur godina, kako spuštenih gaćica
morgana Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Jebote ko je ta riba, neko mnogo dokon i entitled čim može sebi da priušti ostrašćeni tviter aktivizam i 115 tvitova tokom samo jednog dana oko jebene reklame? mozda zena zivi od feminizma, ima neku nvo ili nesto
kud u maglu Simoviću Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 izostavio si najzanimljiviji deo<_<
ToniAdams Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 I niko da okači novu vip reklamu... jebote kakvo neopevano sranje. generalno mrzim te zivotne reklamne poruke, a one su po pravilu vezane ili za mobilnu telefoniju ili za ldp
Lezilebovich Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 nedostaje sejlorka, ona bi ovo baš lepo objasnila :(
Singer Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 primećujem da nema 2 guys 1 girl i girl on girl action, kad je već mlados ludos akcenat kao nisi bila mlada ako sa drugaricom nisi podelila tipa... ti jsžim kretivno na kurac te metnem
Tale Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 My 2 cents: Kreativne ili ne, ovakve reklame za mobilne i ine operatere uopšte ne "rade" na mene kao potencijalnog korisnika. Kao da se ne znamo od ranije pa će sada kreativa da me zavede. Isti slučaj kao i sa predizbornim kampanjama: potpuno nepotrebno bacanje para i treniranje živaca.
Ryan Franco Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 carski argument :D +1 (Malo sam opskuran poslednjih dana ali sve sto bih rekao je vec neko napisao)
svashtabezneshto Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ako nekoga zanima: http://cyberwanderlustblog.wordpress.com/2014/11/05/fontana-neravnopravnosti-ili-o-tome-kako-zene-pisaju/
Recommended Posts