March 9, 201312 yr mada, da dodam, neka mladja ciljna grupa se mozda nekad i lozila na viralnost samu po sebi, pa im je osim osnovnog sadrzaja i podatak o 14 000 fb lajkova privlacan.sto je sve skupa u krajnjoj instanci vjerovatno produktivno taman koliko i buddy christjel imamo nekakve podatke o rezulattima kampanje? ne nuzno efektu na stambene kredite, moze i na prelivene efekte na druge proizvode u okviru ciljne grupe?meni je ona 'ko nekad u 8' reklama bila simpa Edited March 9, 201312 yr by morgana
March 9, 201312 yr http://www.youtube.com/watch?v=_VXQ8hjwMU8Није у реду.Iskenjam im se u usta i nabijem nogom da više stane....Sprdaju se sa anđelom....
March 9, 201312 yr ako se pored svih mogucih danasanjih zvijezda opredijele za odri h, uz slogan 'why have cotton when you can have silk', ja stvarno ne znam kako je to onda sprdnja na njen racun
March 10, 201312 yr ako se pored svih mogucih danasanjih zvijezda opredijele za odri h, uz slogan 'why have cotton when you can have silk', ja stvarno ne znam kako je to onda sprdnja na njen racunMa ispala mi ružna....
March 10, 201312 yr a, jasno :)meni je dosta ok, mada su joj i lice i tijelo malo staticniji nego sto bi bilo optimalno. ali opet, dosta dobro izgleda.svidja mi se reklama, veoma.