Jump to content
IGNORED

Reklame

Ulven

Recommended Posts

Posted

U poslednje vreme simpatične su mi one sove što reklamiraju guaranu. "Ja sam bila marljiva i sigurno ću dobiti poklončić" :)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Caligula

222

• Ryan Franco

129

• morgana

96

• Frank Pembleton

93

Posted (edited)
Reklama u kojoj dipl. ing. Petar Jovanović objašnjava zašto se kvare veš mašine koje on konstruiše. Kod Hrvata se zove Fabian Kovač!! :D
kakav gaf. kod hrvata je moro da se zove hrvoje <_< shlag "C". sa ona dva bica koja se (kao) spremaju da podele jagodu sa shlagom, a ondak je gadura izjede sama. imam seriju transfera svega glede te reklame. i svi su aprijatni <_<(i svaki put nekritichki pomislim - zadavi se stoko :lolol:) Edited by thermal bug
Posted
Big hejt za "tomatino" i domaćicu koja osećajno peva "Mila nano" :frust:
"Milana..." Ali isto... shit. :puke:
Posted

Најбоља домаћа реклама је: Змаје, имаш ли ватре? Хвала, змаје!Много је добра.

Posted

komsija iz 'ohohoho komsija'!de ga nadjose samo? :lol::Hail:

Posted

Meni je do jaja bosanska verzija one reklame za Calgon prašak - " Perilica dulje živi uz Calgon" :D , Inace, Milka Canić rula

Posted
Meni je do jaja bosanska verzija one reklame za Calgon prašak - " Perilica dulje živi uz Calgon"
Autora i onog ko pjeva natjerati da ispira usta Calgonom. Ako je ista osoba - i ujutro i naveče.Usput, genijalna reklama za Vanish na OBN-u gdje uputstvo govori o nekom prašku koji se nanosi na tepih, "a onda ga nakon 20 minuta posišete". :Hail::lol:
Posted
el ima neko detaljniju informaciju sta je predvidjeno daaaaa...reklamira bilbord sa nabudzenom muskom prednjicom, te sloganom "veceras skida mrak" :ph34r:
a taj vrckasti način reklamiranje, po principu ajmo ća ne dat informaciju, nego ćemo plesti niz naizgled nevezanih događaja i šupljih frazetina, mi se posebno popeo na vrh glave. bio je jedan period kad se tako reklamiralo sve, od kave do uložaka. kao, oni natuknu o kojem se proizvodu radi nekom šokantnom a nejasnom izjavom npr. "vratite svježinu", "budi svoj", "uzmi sve" i sl., pa puste koji tjedan neka uzaludni puk sam privrće po glavi intigratno pitanje o čemu se tu radi. uglavnom, dok se dosegne vrhunac kampanje i sazna da je bila riječ o pasti za zube sa mikrogranulama i radioaktivnim izotopom, pola ciljne skupine zbog paradontoze više nema šta oprat.
Posted (edited)

Najhejt i Najglupost od reklame je ona "nova" za neki prasak (stade mi mozak koliko je asimpaticno)Njih dve prije sede kod one starije u stanu i prica ovoj mladjoj kako mora sve da promeni.. I onda mladja skrene da skuplja neke stvari od nje, izmedju ostalog uzme i taj neki cuveni prasak, gde starija drekne "NNEE! Dobre navike se nikad ne menjaju" :cry: :wacko:Edit: i sto maistor rece... mts njuz... :puke:

Edited by 7
Posted
Najhejt i Najglupost od reklame je ona "nova" za neki prasak (stade mi mozak koliko je asimpaticno)Njih dve prije sede kod one starije u stanu i prica ovoj mladjoj kako mora sve da promeni.. I onda mladja skrene da skuplja neke stvari od nje, izmedju ostalog uzme i taj neki cuveni prasak, gde starija drekne "NNEE! Dobre navike se nikad ne menjaju" :cry: :wacko:Edit: i sto maistor rece... mts njuz... :puke:
E upravo sam tu reklamu htela da navedem kao primer gluposti... tu za prasak. A ko je mladja prija?
Posted

Ma ne mogu da verujem da niste spomenuli reklamu za Dobro jutro. :puke:

Posted

Povraca mi se od one za mobilne telefone kad neki retardirani nesrecnik pokusava da ugura neku kutiju u ogledalo dok je zvucni bekgraund neki lik koji urla uzasno iritirajucim glasom :puke:

Posted

Rekalme za Grubin anatomsku obucu na Sportklubu :puke: