Zlica Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Reklama za kiselu vodu Mivela (valjda), ona sa Bogdanom Diklicem. Jezivo!Nije Mivela, nego Heba. Pogresila sam.
Alphons Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Nova reklama za Hello sokove. Promovise umanjenje zelje mladih Srbalja za potomstvom. (jel mnogo strasno sto hejtujem decu? Ona decurlija izgledaju kao da ih je pravio gospodin NigaragUa licno )meni to "neka udje počasni konzul gospodin Nikaragua" košmarno odzvanja po glavi.mislim da je to jedina reklama kod koje odmah menjam program.
Idioteque Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 U reklami za "Pils" pivo, kada riba kaže "Nova roba treba da se proba!"Čisto da okitimo stub srama domaćeg marketinga, ovu kampanju je radila agencija Communis.Copywrite: Slavoljub StankovićReditelj: Aleksandar BoškovićMuzika: Aleksandar Protić
Feindouno Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Reklama za twix (karamela-cokolada-biskvIt) mi je odlicna, sve ostale su nepodnosljive a najgori je onaj mali koji hoce da kaki kod Karla/Kace u WC-u :(
renne Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Sve reklame za Veniš kojima je glas pozajmila Gorica "Goca" Nešović su odvratne.
Feindouno Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Narodnjacka reklama za greb greb budi zelju za ubijanjem.
Buck Naked Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Jao.. Nikaragva..To kao inteligentna opaska na nekog Nušića/Steriju, podsetite me?
slepa živana Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Jao.. Nikaragva..To kao inteligentna opaska na nekog Nušića/Steriju, podsetite me?u jednoj nušićevoj komediji se spominje počasni konzul nikaragve... ali nisam gledala reklamu pa ne znam o čemu se radi...nego slušam na radiju jednu reklamu za neki sok od paradajza koji se zove 'sosa', žena peva o kuvanju. baš mi se sviđa. ne znam da li postoji video verzija
Buck Naked Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 E pa da, deca od 5-6 godina kao igraju Nušića. Vrlo suvislo.A komični element je sledeći: neki klinja na koga dođe red da kaže rečenicu, ne ume da je kaže jer uživa u soku. A sok se, gle čuda, zove "Hello", pa on kaže "Hello". I, sada smo već na zemlji od smeha, upravo tu rečenicu je trebao i da izgovori, pošto glumi počasnog konzula Nikaragvu, i skeč ipak uspeva. Gluplju stvar u životu nisam video.Na Fejsbuku već postoje dve grupe ovim povodom:- "Svi kojima ide na kurac pocasni konzul GOSPODIN NIKARAGVA!!!" (Description: Onome ko je smislio ovu reklamu treba zabraniti pristup opremi za snimanje...)- "~>jebo Vas PocaSni KoNzuL GoSPoDiN IkARAguA<~" (Description: SMARA REKLAMA ZA 10 MEDALJA)
renne Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 nego slušam na radiju jednu reklamu za neki sok od paradajza koji se zove 'sosa', žena peva o kuvanju. baš mi se sviđa. ne znam da li postoji video verzijaPostoji. Kompjuterska animacija, profesionalno odražena. Sosa napravljena kao jako simpatična ženica sa crvenim obrazima.
Далибор Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Jao.. Nikaragva..To kao inteligentna opaska na nekog Nušića/Steriju, podsetite me?"Госпођа министарка"
MancMellow Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 :P jezivo. ali to se dobija sistemom zaposljavanja koji se primenjuje u srbiji...
stoka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 (edited) Set reklama za SU sokove kompanije "Freš end ko" sa vesnom čipčić i onom visokom (da li zna neko ko je ta glumica?), aluzija na likove iz dečije serije "Neven".Zanatski odlično urađeno. Briljantno! Edited December 23, 2009 by stoka
TheBigFlegma Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Set reklama za SU sokove kompanije "Freš end ko" sa vesnom čipčić i onom visokom (da li zna neko ko je ta glumica?), aluzija na likove iz dečije serije "Neven".Zanatski odlično urađeno. Briljantno!Jelena Gavrilović.
Recommended Posts