Jump to content
IGNORED

Reklame

Ulven

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, mraki said:

Koja je poenta ove “Vi ste svet” kampanje? Iskače mi iz svakog mogućeg kutka interneta, a i kad god upalim TV...

Poenta je: 

Amerika Vas ne mrzi.

Samo će da vas jebemo malo....

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Caligula

222

• Ryan Franco

129

• morgana

96

• Frank Pembleton

93

Posted

... a što je spikerka očajna, jezivo.

Posted (edited)
17 minutes ago, Frank Pembleton said:

Poenta je: 

Amerika Vas ne mrzi.

Samo će da vas jebemo malo....

Aha, znači zato je ovako agresivna kampanja :D

Edited by mraki
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Samsung nastavlja...:isuse:

Edited by mraki
Posted

Sta je klik tv? Daj reklamu da vidimo...

Posted
18 minutes ago, mraki said:

Sta je klik tv? Daj reklamu da vidimo...

ono pinkovo sranje da se gleda osamsto tristo petsto pink kanala na tabletu

Posted

A ok, mogu misliti onda i na šta reklama liči...

Posted

Jel opet ona sto ne zna da govori nesto objasnjava Crnogorcu koji pokusava da je muva.

Posted (edited)

Ćale pustio dnevnik na Pinku, dolazim u momentu kad se završava blok o velikom vodji i slede vesti o rijalitiju.

Najveći tv projekat u svijet, kupio Žeks ne znam koliko oldtajmera da dočara početak predhodnog veka, pa sad u Londonu nabavio i mlazna odela kojima će obletati iznad. 200 vajara, slikara i klesara iz Italije, Francuske i Engleske pravi kombinaciju Firence i Monte Karla, dok Željko spaja 16. i 21. vek. Bilo je tu još bisera, ali nisam sve popamtio. Jebote, kako je njemu dobro, da mi je kontakt tog dilera... :rolf:

Edited by mraki
Posted
57 minutes ago, Delija67 said:

Jel opet ona sto ne zna da govori nesto objasnjava Crnogorcu koji pokusava da je muva.

nije

Posted
13 minutes ago, mraki said:

Ćale pustio dnevnik na Pinku, dolazim u momentu kad se završava blok o velikom vodji i slede vesti o rijalitiju.

Najveći tv projekat u svijet, kupio Žeks ne znam koliko oldtajmera da dočara početak predhodnog veka, pa sad u Londonu nabavio i mlazna odela kojima će obletati iznad. 200 vajara, slikara i klesara iz Italije, Francuske i Engleske pravi kombinaciju Firence i Monte Karla, dok Željko spaja 16. i 21. vek. Bilo je tu još bisera, ali nisam sve popamtio. Jebote, kako je njemu dobro, da mi je kontakt tog dilera... :rolf:

Njemu je predobro, garant je Zadruga gledana i biće još gledanija zbog plastično-sunđerastih replika Tajne večere i staze F1

I na kraju u taj turbokič ubaci Lepog Miću i Zoricu Marković uz neke anonimuse

I da debeli Miki jebe onu neku u poljskom WC-u

Posted (edited)

Pa kad narod voli...:ph34r:

Evo, morao sam da iskopam klip.

“Revolucinarna i epohalna tehnička rešenja koja će Željko Mirović upotrebiti u svoj bajkovitom imaginarijumu...”

Bolest izgleda baš uznapredovala.

Spoiler

Edited by mraki
Posted

Meni samo jedna stvar nije jasna - kako moze neko toliko dugo i intenzivno da se drogira a da bude ziv !?!

okej menjanje krvi, okej prva ruka ali masnokosi je pod kontinuiranim gasom 10+ godina i deluje da moze jos 110...