July 6, 20186 yr sta je bre ovo ? tacno mozes unazad da dodjes do brifa i toga sta su iz voda vode trazili a ovi zlocinci im omogucili...strasno
July 6, 20186 yr prvi mi je utisak bio da je ovo rađeno pre 10-15 godina. možda jer vesa comtrade onu loptu hvata pre 20 sigurno. mene zanima koliko je neko para uzeo za ovo jer realno ne košta ništa.
July 6, 20186 yr Najodvratnije što sam video su one babetine koje pevaju o preparatu za potenciju. Kao da prva nije dovoljna, izgleda postoji i nastavak. A ova za VoduVodu je preglupa. Spoiler
July 6, 20186 yr Šta koji kurac, zašto su bipovali "tvrdo" Kakva je ovo neprijatnost, mada i Vodavoda isto sabija transferom
July 6, 20186 yr u odbranu baba, ovo je prvo bio amaterski uradak pa je neko iz africke sljive prepoznao njihov potencijal da budu brand ambasadorke.... a da je retardirano do jaja je
July 6, 20186 yr E, ako vi stvarno vidjate ovakve stvari na teveliziji mimo svoje volje a ne samo na netu, možda i kupim TV. Ovo je super krejzilo, jeftinije od duvke. Je l' ima toga još?
July 28, 20186 yr Teško da može jadnije od ovih Samsung reklama u kojima ismejavaju Apple. I ranije su to radili, i to zbog funkcija koje su nedugo zatim i sami ubacivali u nove modele. I usled te kampanje fokusirane na konkurenciju su imali slučaj da im se Note samozapaljuje, pomislio bi čovek da su iz toga izvukli neku pouku... Edited July 28, 20186 yr by mraki
August 5, 20186 yr Koja je poenta ove “Vi ste svet” kampanje? Iskače mi iz svakog mogućeg kutka interneta, a i kad god upalim TV...