Mercuzzio Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 auuuu... ovo je neverovatno koliko je na svakom koraku sve omašeno...
jorma shparga Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 sta je bre ovo ? tacno mozes unazad da dodjes do brifa i toga sta su iz voda vode trazili a ovi zlocinci im omogucili...strasno
nisam ja Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 prvi mi je utisak bio da je ovo rađeno pre 10-15 godina. možda jer vesa comtrade onu loptu hvata pre 20 sigurno. mene zanima koliko je neko para uzeo za ovo jer realno ne košta ništa.
AcaRadio Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Mislim da je ona reklama za Abatel konačno dobila konkurenciju u odvratajzingu.
mraki Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Najodvratnije što sam video su one babetine koje pevaju o preparatu za potenciju. Kao da prva nije dovoljna, izgleda postoji i nastavak. A ova za VoduVodu je preglupa. Spoiler
James Marshall Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Šta koji kurac, zašto su bipovali "tvrdo" Kakva je ovo neprijatnost, mada i Vodavoda isto sabija transferom
jorma shparga Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 u odbranu baba, ovo je prvo bio amaterski uradak pa je neko iz africke sljive prepoznao njihov potencijal da budu brand ambasadorke.... a da je retardirano do jaja je
Bujodrag Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 E, ako vi stvarno vidjate ovakve stvari na teveliziji mimo svoje volje a ne samo na netu, možda i kupim TV. Ovo je super krejzilo, jeftinije od duvke. Je l' ima toga još?
James Marshall Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Jebaće nam kevu forumski Krajišnici što im se sprdamo za tradicijom
mraki Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 (edited) Teško da može jadnije od ovih Samsung reklama u kojima ismejavaju Apple. I ranije su to radili, i to zbog funkcija koje su nedugo zatim i sami ubacivali u nove modele. I usled te kampanje fokusirane na konkurenciju su imali slučaj da im se Note samozapaljuje, pomislio bi čovek da su iz toga izvukli neku pouku... Edited July 28, 2018 by mraki
ToniAdams Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 o jbt kakva serija antireklama, pogotovo ovo sa kamerom.
I*m with the pilots Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Ausvic kao "inspiracija mnogim filmovima" (Nije fotosop)
mraki Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 Koja je poenta ove “Vi ste svet” kampanje? Iskače mi iz svakog mogućeg kutka interneta, a i kad god upalim TV...
Recommended Posts