June 5, 20186 yr Debili. Ne zabranjuju one ratne himne i ostale patrljke srpskog advertajzinga ali im smeta "decija" pesma. Ovo je jedna od boljih pivskih reklama u poslednje vreme, postena, nenaduvana, duhovita.
June 5, 20186 yr 17 minutes ago, Caligula said: Debili. Ne zabranjuju one ratne himne i ostale patrljke srpskog advertajzinga ali im smeta "decija" pesma. Ovo je jedna od boljih pivskih reklama u poslednje vreme, postena, nenaduvana, duhovita. +1
June 5, 20186 yr Pri tom, ovo je zdravica, nije decija pesma. Sad BIP da ih ubije od tuzbe. Degenerici.
June 5, 20186 yr na stranu dečja pesma, ali nije trebalo da stavljaju huligane sa bakljama u reklamu inače sad vidim da sam naleteo na ovu reklamu nekoliko puta, i nikad nisam ostao dovoljno dugo da vidim šta reklamiraju. tako da su im ovim realno učinili uslugu, barem kod mene evo zabranjeno voće http://rs.seebiz.eu/rem-zabranio-reklamu-za-bip-pivo-video/ar-176533/ Edited June 5, 20186 yr by levi
June 7, 20186 yr On 5.6.2018. at 16:41, Host said: Bolja im je bila ona iz devedesetih - ako se fak'as, fak'aj se za dab :hesuse: ta je kultna, nećemo je porediti sa ovim što štancaju na dva meseca toliko kultna, i ja toliko bistra, da mi je trebalo par minuta da skontam na kakvo fakanje misliš
June 20, 20186 yr Baner: Quote Restoran xxxxxx xxxxx Idealan prostor za venčanja, razvode i druge proslave. Vrhusnka hrana, neodoljiv ambijent....
June 29, 20186 yr sjajna akcija Gigatrona, za kupljen uhd televizor poklon zastava Srbije podseća na skeč Nadrealista, ako sakupite 6 poklopaca šporeta Gorenje, dobijete na poklon stolnjak