Jump to content

Reklame

Featured Replies

1 minute ago, Caligula said:

mozda je video saksofonistu iz plejboja :fantom:

ma mozda je video neki firebird koji prolazi dubrovackom, ko ce ga znati :D

ne, ozbiljno, recimo neka 2006 ili 2007, solunska il mike alasa, pre mike alasa.

imao sam cukanje pre toga, sitno, al mi je naprsao zadnji far, pa se, posle par meseci, u jednom momentu, zapalio.

gotivno je bilo sto sam vozio na plin.

edit: plavi (!!!) antifriz resio stvar.

Edited by ToniAdams

11 minutes ago, ToniAdams said:

:heart:

jbg brt, ne informisan si

btw. idi na google da vidis cega se se sve nadisao od isparenja dok si glumio vatrogasca :fantom: to bre nagriza aluminijumski blok

Edited by Caligula

22 minutes ago, ToniAdams said:

ne, ozbiljno, recimo neka 2006 ili 2007, solunska il mike alasa, pre mike alasa.

imao sam cukanje pre toga, sitno, al mi je naprsao zadnji far, pa se, posle par meseci, u jednom momentu, zapalio.

gotivno je bilo sto sam vozio na plin.

brebre kako si me prepoznao? nesto tada nije bilo toliko kacenja na perspic ili se ja ne secam :D

bio si se okacio, sasvim sigurno.

sigurno jesam jer inace ne znam kako bi me prepoznao :D

5 hours ago, darling said:

slavoljub stankovic i slavimir stojanovic su kreativni tim 4 s. 

:lol: ko neki slovaci

ja prvi put čujem za ovog čoveka slavoljuba

:lol: ko neki slovaci

ja prvi put čujem za ovog čoveka slavoljuba

I ja...

ne zajebavajte?

@slepa živana

ja ga znam iz knjizare, ima dva romana, the box, koji je zanimljiv, aj tako da kazem, i split, koji je bzvz, jer je slavoljub nosen uspehom prvog romana pomislio da je pisac i da je stvar u kolicini. 

ako hoces vise da saznas o njemu, mozes da mu se obratis na pm, nick slavoljub :D

kad se on registrovo na forum da bi komentariso moj dozivljaj njegove knjige, par nedelja sam bila u paranoji, pazila sam o cemu pisem, bila sam u fazonu ko zna koga cu jos prizvati :D

Edited by darling

Ja čitala samo Split. Ne mogu da kažem kakav je jer je od onih knjiga kojoj zaboraviš sve, osim naslova i korica. Sećam se i da je pisan je u prvom licu i da se radnja odvijala delom u Splitu. Mislim.
A plejslista u Idei je čista neprijata. Oružjem protivu otmičara na kasi u podne ko Ruška Jakić u helankama na pruge e da bi svi pomislili koliko je mlada.

9 hours ago, darling said:

@slepa živana

ja ga znam iz knjizare, ima dva romana, the box, koji je zanimljiv, aj tako da kazem, i split, koji je bzvz, jer je slavoljub nosen uspehom prvog romana pomislio da je pisac i da je stvar u kolicini. 

ako hoces vise da saznas o njemu, mozes da mu se obratis na pm, nick slavoljub :D

kad se on registrovo na forum da bi komentariso moj dozivljaj njegove knjige, par nedelja sam bila u paranoji, pazila sam o cemu pisem, bila sam u fazonu ko zna koga cu jos prizvati :D

jbt kolko je ovo jako. interaktivna kritika na delu, postpostmoderna

:hail:

e

jel si mu vratila knjige?

Edited by kud u maglu Simoviću

Podmukli marketinški stručnjaci. Ako dobro razumem, cilj je da pismo otvori gospođa, do kraja trećeg pasusa dovoljno je uhvati vatra da pismo pocepa, razvede se u nastupu besa i bivšeg muža ostavi finansijski uništenog do te mere da jadničak mora da traži bolje plaćeni posao, a zna se da to ne ide bez novog modernog odela, košulje i kravate.   

P.S. Bilo je zabavno čitati gospođi Ložač. Ipak, pazio sam da ne napravim suviše dugu dramsku pauzu između trećeg i četvrtog pasusa :)

20180511172900_001.thumb.jpg.689993e32f43dd861f98d0a956229417.jpg

Pih, meni stize svasta od njih (kupio jednu kosulju svojevremeno), ali ne dobih ovo pismo.

Mada, nemam ni gospodju koja ce da cita samo pocetak :unsure:

Sent from my iTelephone using Tapatalk

• 2 weeks later...

Kampanja za posao u Meku :isuse: