Caligula Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Manch kida sa novom komunikacijom, svaka cast ko god da ga radi.
ToniAdams Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 Super je munchm. reklama, vrv najbolja domaća reklama u poslednjih x godina.
katamaran Posted April 29, 2018 Posted April 29, 2018 On 4.4.2018. at 20:35, slepa živana said: taj Samo sto je ovo Takovska
pbg12345 Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 samo zid a za ove sto su se vec uspeli provuci, zna se, samo
mraki Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Ako je ikako moguće, zubi joj deluju još neprirodnije od ostatka lica. Frikomovi bilbordi vidim prodjoše neopaženo na forumu...
Caligula Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 (edited) 4 hours ago, mraki said: Frikomovi bilbordi vidim prodjoše neopaženo na forumu... Pa nije bas originalna ideja, bilo je prostackijih varijanti na tu temu. Dobar Audi, gadja na uzivanje u voznji. Gledao dokumentarac o 1mamojebcu mladom sefu dizajn biroa u Krajsleru, sedi u kolima sa manuelnim menjacem i dok vozi govori kako se nada da se pravo na voznju nece ukinuti u buducnosti. Kao da su prepisali koncept od njega. A kad smo vec kod umetnosti, ovo me razvailo, jedna od boljih snimljenih stvari prosle godine Edited May 6, 2018 by Caligula
čekmeže Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 6 hours ago, mraki said: Frikomovi bilbordi vidim prodjoše neopaženo na forumu... Ne znam da li mislimo na isto, primetio sam 1 na putu Šabac - Novi Sad na kom piše u stilu Koliko je Ruma daleko od Rima - 1 slovo.
darling Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 dosta me nervira lokalno brendirana idea na dorcolu, dorcolska idea oblepljena natpisima kako marketinska agencija zamislja posebnost koja ne postoji dorcola, dorcolaca, dorcolskog govora, dorcolske kulture, mnogolepo, preyako, ti si meni kralj, drcl, tvrdo c, mesanje cirilice i latinice, tacno da covek ppzdi. ko oce satro dorcolske fazone, ima radnju (koja se bori protiv sistema) beogradskog sindikata s druge strane ulice. ne ulazim u tu ideu osim u slucajevima velike nuzde, yebo vas dorcholski pas. ne znam da l je tako u drugim hudovima.
Recommended Posts