Jump to content

Reklame

Featured Replies

Po meni, najbolji ženski vokal na ovim prostorima ikada ...

Možda u "zabavnoj" muzici, meni je iskren da budem njeno pjevanje uvijek bilo dosadno i nekako njanjavo. 

Turtlesi pokidali

• 1 month later...

kolko je kretenska ova satro horor reklama, kad keva prestravi cerku prehladjenim glasom.

pa fina je reklama, na momenat sam ocekivao da iskoci onaj ogavni kokakola kamion

• 1 month later...

• 1 month later...

carlo.png

:kecman:

• 4 weeks later...

Dragan Jovanović patološki nazalnim govorom na granici razumljivosti reklamira Gigatronove proizvode- glumi i kupca i prodavca, a po količini debilnosti reklo bi se da je i scenarista i reditelj. Dođe mi da se fizički razračunam sa njim.  

Dragan Jovanović patološki nazalnim govorom na granici razumljivosti reklamira Gigatronove proizvode- glumi i kupca i prodavca, a po količini debilnosti reklo bi se da je i scenarista i reditelj. Dođe mi da se fizički razračunam sa njim.  
josh od rodjaka na selu osecam potrebu da ga malo gurnem slitice. dobro ne njega, nego lik koji glumi. u stvari sve likove. u stvari bi se bash teshko izvukao :hihi:

sent from bubamoto

Meni simpa cela ova nova Munchmallow kampanja... Pre svega mislim na bilborde, a vidim danas i ovo :)

Edited by mraki

12 minutes ago, mraki said:

Meni simpa cela ova nova Munchmallow kampanja...

+1 ima u kralja milana ceo bilbord uvijen u srebrnu foliju. obuzelo me oduševljenje kad sam ga videla iz trole :D ne mogu da nađem sliku na netu

u poslednje vreme mi je omiljena ona za neku izolaciju sa memedovićem i cukom, ne mogu da nađem

i ova hrvatska za mek :lol:

14 minutes ago, slepa živana said:

+1 ima u kralja milana ceo bilbord uvijen u srebrnu foliju. obuzelo me oduševljenje kad sam ga videla iz trole :D ne mogu da nađem sliku na netu

taj :D

Sad mi se prijeo munchmallow. :D