stoka Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Po meni, najbolji ženski vokal na ovim prostorima ikada ...
James Marshall Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Možda u "zabavnoj" muzici, meni je iskren da budem njeno pjevanje uvijek bilo dosadno i nekako njanjavo.
darling Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 kolko je kretenska ova satro horor reklama, kad keva prestravi cerku prehladjenim glasom.
ToniAdams Posted January 3, 2018 Posted January 3, 2018 pa fina je reklama, na momenat sam ocekivao da iskoci onaj ogavni kokakola kamion
halloween Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Dragan Jovanović patološki nazalnim govorom na granici razumljivosti reklamira Gigatronove proizvode- glumi i kupca i prodavca, a po količini debilnosti reklo bi se da je i scenarista i reditelj. Dođe mi da se fizički razračunam sa njim.
gospa buba Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Dragan Jovanović patološki nazalnim govorom na granici razumljivosti reklamira Gigatronove proizvode- glumi i kupca i prodavca, a po količini debilnosti reklo bi se da je i scenarista i reditelj. Dođe mi da se fizički razračunam sa njim. josh od rodjaka na selu osecam potrebu da ga malo gurnem slitice. dobro ne njega, nego lik koji glumi. u stvari sve likove. u stvari bi se bash teshko izvukao sent from bubamoto
mraki Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 (edited) Meni simpa cela ova nova Munchmallow kampanja... Pre svega mislim na bilborde, a vidim danas i ovo Edited April 4, 2018 by mraki
slepa živana Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 12 minutes ago, mraki said: Meni simpa cela ova nova Munchmallow kampanja... +1 ima u kralja milana ceo bilbord uvijen u srebrnu foliju. obuzelo me oduševljenje kad sam ga videla iz trole ne mogu da nađem sliku na netu u poslednje vreme mi je omiljena ona za neku izolaciju sa memedovićem i cukom, ne mogu da nađem i ova hrvatska za mek
mraki Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 14 minutes ago, slepa živana said: +1 ima u kralja milana ceo bilbord uvijen u srebrnu foliju. obuzelo me oduševljenje kad sam ga videla iz trole ne mogu da nađem sliku na netu
Recommended Posts