October 5, 20177 yr Ko radi reklame Telenoru? Sad gledam onu frulašicu, godpode Bože, sećam se od pre koju godinu onog bilborda "zbog sira", a i onog gospodina na skejtu pored kog Pikac izgleda kao etalon strejt tipa koji objašnjava nešto kako je sa ekipom najbolje
October 6, 20177 yr Дајте ставите коју да видим какве раде за ваше тржиште. Иначе лично заобилазим Теленор у великом луку.
October 6, 20177 yr Koliko znam te sa glumcima (Set Rogen) radio S. Dragojević... ....shit has hit the fan...
October 10, 20177 yr Ali ja ne mogu da shvatim da pored toliko magova sa ogromnim platama oni imaju takve kikseve... ....shit has hit the fan...
October 10, 20177 yr Ali ja ne mogu da shvatim da pored toliko magova sa ogromnim platama oni imaju takve kikseve... ....shit has hit the fan... u prvom trenutku sam to 'magovi' shvatio ozbiljno :lol: ja mislim da ne postoji industrija u kojoj radi više šarlatana
October 10, 20177 yr u prvom trenutku sam to 'magovi' shvatio ozbiljno :lol: ja mislim da ne postoji industrija u kojoj radi više šarlatana ;-)