pt 2.0 Posted July 19, 2017 Posted July 19, 2017 kasnim 6 godina. sorry. verovatno je cela planeta već videla ovu reklamu. sorry.
Simon Posted October 4, 2017 Posted October 4, 2017 Туристичка https://www.youtube.com/watch?v=2dq5D2A6R4g&app=desktop
Desmond Bojčinski Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Ko radi reklame Telenoru? Sad gledam onu frulašicu, godpode Bože, sećam se od pre koju godinu onog bilborda "zbog sira", a i onog gospodina na skejtu pored kog Pikac izgleda kao etalon strejt tipa koji objašnjava nešto kako je sa ekipom najbolje
James Marshall Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Je li kod Telenora ona iritantna srpska verzija Seta Rogena?
Simon Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Дајте ставите коју да видим какве раде за ваше тржиште. Иначе лично заобилазим Теленор у великом луку.
Frank Pembleton Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Koliko znam te sa glumcima (Set Rogen) radio S. Dragojević... ....shit has hit the fan...
renne Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 opasna halabuka i izvinjenje se pokrenulo posle ovoga
Frank Pembleton Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Ali ja ne mogu da shvatim da pored toliko magova sa ogromnim platama oni imaju takve kikseve... ....shit has hit the fan...
copkillah Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 Ali ja ne mogu da shvatim da pored toliko magova sa ogromnim platama oni imaju takve kikseve... ....shit has hit the fan... u prvom trenutku sam to 'magovi' shvatio ozbiljno :lol: ja mislim da ne postoji industrija u kojoj radi više šarlatana
Frank Pembleton Posted October 10, 2017 Posted October 10, 2017 u prvom trenutku sam to 'magovi' shvatio ozbiljno :lol: ja mislim da ne postoji industrija u kojoj radi više šarlatana ;-)
Recommended Posts